HelmiSimpukka

HelmiSimpukka-ravintolat

Tervetuloa nauttimaan teiden parasta ruokaa hyvällä palvelulla höystettynä!

HelmiSimpukassa tarjotaan ympäri Suomen rehtiä ruokaa laadukkaista raaka-aineista. Aloita päiväsi aamiaisella ja valitse lempiruokasi runsaasta lounasvalikoimasta. Ruokalistaltamme löydät perinteisiä ja uusia herkkuja, mm. meillä itsetehdyt lihapullat. Kahvihetken kruunaa vastajauhettu kahvi ja legendaarinen meillä itsetehty tuore Talon Munkki sekä uudet, kuorrutetut munkit. Hyödynnä myös muut monipuoliset palvelumme, kuten myymälä, autonpesu ja palvelutankkaus. Tervetuloa!

HelmiSimpukka Express

HelmiSimpukan rakastetut tuotteet ovat nyt saatavilla HelmiSimpukka-ravintoloiden lisäksi myös uusilla HelmiSimpukka Express-asemilla!

Voit nauttia jokaisella Express-asemalla HelmiSimpukan maukkaista kahvilatuotteista tuoreen, vasta keitetyn kahvin kera. Tarjolla on aina vasta paistettuja meillä itse tehtyjä Talon Munkkeja sekä runsaasti makeita ja suolaisia vitriinituotteita sekä Driver’s-pikaruokaa. Aamulla herkuttelet maittavan aamupuuron ja lounasaikaan täyttävän keittolounaan. HelmiSimpukka Express -asemalta matkasi jatkuu ripeästi virkein mielin ja täydellä vatsalla.

Pikaruoka

Kaikille jotakin, HelmiSimpukoista löytyy myös pikaruokaa vaihtoehtoja!

Driver´s tarjoaa laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti. Tupla-Dog ja Driver’s Dog -tuotteet saat yksinoikeudella vain Shellistä. Driver’s pikaruoka-annokset ovat aidosti lihapitoisia ja herkullisia, ja löydät ne asemalta aina valmiina matkaan silloin kuin sinäkin

HelmiSimpukka Somessa