Itsepalvelukassa

Maksaminen on helppoa ja nopeaa

Helppoa ja nopeaa maksamista

Shell-asemilta löytyvillä itsepalvelukassoilla pyritään parantamaan palvelua ruuhkahuippujen aikana. Itsepalvelukassa ei korvaa myyjältä saatavaa henkilökohtaista palvelua, vaan antaa lisämahdollisuuden nopeaan asioimiseen. Itsepalvelukassalla on mahdollista maksaa kaikki myymälän viivakoodilla luettavat tuotteet, henkilöautojen tankkaukset, autopesut sekä suosituimmat kahvila- ja ruokatuotteet. Veikkauksen tuotteet, tupakkatuotteet ja alkoholituotteet tulee maksaa aseman palvelukassalla.

Maksuvälineinä käyvät maksukortit (sirulliset kortit, Shell- ja St1-polttoainekortit). Itsepalvelukassa on aina käytössäsi, eli se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Itsepalvelukassa on sijoitettu siten, että henkilökunta voi opastaa tarvittaessa itsepalvelukassan käyttöä palvelukassalta.

Tällä hetkellä itsepalvelukassa löytyy seuraavilta Shell-asemilta: Shell Ruskeasanta, Shell Espoo Haukilahti, Shell Mäntsälä, Shell Karjaa, Shell Pukinmäki, Shell Jämsä sekä Shell Etelä-Haaga. Tervetuloa kokeilemaan nopeaa ja helppoa asioimista!

Käyttöohje

1. Maksu vain korteilla.
2. Aloita painamalla pikanäppäintä tai lue tuotteen viivakoodi.
3. Valitse lisää tuotteita.
4. Maksa kortilla. Muista polttonesteostoksessa hyödyntää Käteisalennuskorttia.
5. Säilytä kuitti.

Kutsu tarvittaessa henkilökuntaa apuun.

st1-mobiilimaksaminen-sovellus

LATAA ST1 WAY -SOVELLUS

Helppoa maksamista St1 Way -sovelluksella

St1:n mobiilisovellus on helppo maksamisen sovellus. Sovelluksen kautta voit hakea St1 Financen tarjoamaa maksupalvelua, tililuottoa ja siihen liittyvää St1 Mastercardia.