St1 Way -sovellus

Maksa tankkauksesi ja osta autopesut kätevästi mobiilisti!

Maksa tankkauksesi autostasi matkapuhelimella

St1 Way -sovelluksella auton tankkaaminen matkapuhelimella on helppoa, nopeaa ja hauskaa. St1 Way -sovellus mahdollistaa polttoaineostokset matkapuhelimella ilman käteistä tai kortteja. Automaatilla ei enää tarvitse palella, sillä St1 Waylla maksat polttonesteostoksesi autostasi käsin.

Tankkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa: aja asemalle, pysäköi mittarin viereen, valitse sovelluksesta mittari ja tankkaa. Mobiilitankkaamiseen tarvitaan älypuhelin, verkkoyhteys ja St1 Way -sovellus, johon on liitetty St1 Mastercard, muu pankki- tai luottokortti tai Apple Pay.

St1 Way -sovellus tukee Apple Payta ja Apple Walletia. Apple Pay on Applen lanseeraama palvelu, joka mahdollistaa luottokorttimaksut Apple Payn kautta. St1 Mastercardin voit tallettaa Apple Walletiin ja maksaa mobiilisti.

St1 Way myös navigoi haluamallesi asemalle, näyttää lähimmät Shell- ja St1-asemat palveluineen sekä tuo kuitit puhelimeesi. Voit myös ostaa sovelluksen kautta autopesuja Shell- ja St1-asemille.

St1 Way -sovellus on ilmainen ja on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Sovellus löytyy tällä hetkellä suomenkielisenä, englanninkielisenä ja ruotsinkielisenä. Mobiilimaksaminen toimii aluksi St1- ja Shell express -automaattiasemilla ja myöhemmin myös miehitetyillä St1- ja Shell-asemilla Suomessa ja Ruotsissa. St1 Way -sovellus on myöhemmin saatavilla myös Norjassa.

Tankkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

1. Aja asemalle ja pysäköi mittarin viereen.
2. Valitse mittari ja maksa mobiilisti.
3. Tankkaa – valmista!

placeholder

Perfect-pesuohjelmat

Perfect-autopesuohjelmat ovat suunniteltu eri vuodenaikojen ja niille tyypillisen lian mukaan. Perfect Tornadon tai muut Perfect-pesut voit ostaa Shell-asemilta tai netistä.