St1 Opti -moottoripolttoöljy

St1 Opti -polttoöljy sopii käytettäväksi niin lämmitykseen kuin työkonedieselinä. Tilaa maksuttomasta numerosta 0800 131 031 (24h). 

St1 Opti -moottoripolttoöljy

St1 Opti on kevyt, rikitön polttoöljy, joka käy moneen käyttöön. St1 Opti -polttoöljy sopii niin lämmityskäyttöön kuin käytettäväksi työkonedieselinä maatalous-, maanrakennus-, metsätyökoneissa sekä esimerkiksi termo-rekkojen lämmityslaitteissa.

Nykyaikaisissa dieselmoottoreissa käytetään yleisesti Commonrail-korkeapainepumppujärjestelmiä. Tämä koskee maanteiden raskaan kaluston lisäksi myös maansiirtokoneita ja traktoreita sekä muuta työkonekalustoa.  Commonrail-dieselmoottoreilla saadaan aikaan maksimaalinen teho samalla kun päästöt ja kulutus pysyvät kontrollissa. Vaativien työkoneiden tehokapasiteetti saadaan parhaiten hyödynnettyä käyttämällä Premium-luokan lisäaineistettuja St1-moottoripolttoöljyjä.

Tilaa moottoripolttoöljyä puhelimitse numerosta 0800 131 031. 

St1 Opti -polttoöljyt täyttävät eurooppalaisen EN590-dieselstandardin vaatimukset

St1 Opti -polttoöljyt ovat valittavana sekä kesä- että talvilaatuisena. Rikittömät polttoöljyt täyttävät eurooppalaisen EN590-dieselstandardin vaatimukset. Lisäaineistettu Premium-moottoripolttoöljymme MPÖ Plus on huippuluokan työkonediesel. Vastaava lämmityskäyttöön sopiva Premium-luokan polttoöljy on lisäaineistettu Teho Opti Premium. Tarkemmat tuotetiedot löytyvät alla olevasta käyttöturva- ja tuotetiedotteet -osiosta.

Velvoitteet ja standardit

Velvoitteet ja standardit

Tutustu polttonesteiden laatuvaatimuksiin, biovelvoitteeseen sekä verotukseen.

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Tiedätkö, miten polttonesteitä tulee kuljettaa tai varastoida? Entä miten toimia, jos polttonestettä joutuu silmiin tai iholle taikka tuotetta on hengitetty?

Jalostus

Jalostus

Tutustu polttonesteiden jalostusprosessin neljään eri vaiheeseen: raakaöljyn suolanpoisto, tislaus, rikinpoisto ja lisäaineistus. 

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

Käyttöturva- ja tuotetiedotteet sekä sopimusehdot

Täältä löydät kootusti tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet, tuotetiedotteet sekä sopimusehdot.