Paikallista ja puhdasta energiaa

-

Lähienergian avainlukuja

120

St1 Lähienergialaitosta

10

Yhteenlaskettu teho (MW)

30 000

Vuotuinen energiatuotanto (MWh)

6000

tonnia päästövähennystä vuodessa

Visio ja strategia

Visiomme on olla johtava CO2-hyvän energian tuottaja ja myyjä.

Kehitämme ja kaupallistamme toimivia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja, jotka ovat teknisesti toteutusvalmiita, ekologisesti ja eettisesti kestäviä sekä logistisesti hallittavia ja kannattavia toteuttaa.

Kierrätämme jo jätteet liikenteen polttoaineeksi sekä tuotamme tuulesta ja auringosta sähköä. Siirrämme viisaria vähän kerrallaan fossiilisesta tuontienergiasta kotimaiseen uusiutuvaan energiaan. Näin voimme tuoda suomalaisille koko ajan lisää ympäristön kannalta kestävästi tuotettua ja samalla edullista energiaa.

   

 

 

 

 

 

Suomalainen energiayhtiö

Tervetuloa tyytyväisten St1 Lähienergian maalämpöasiakkaiden joukkoon!

St1 Lähienergia Oy on suomalaisen energiayhtiön St1:n omistaman tytäryhtiö. Tuotevalikoimamme kattaa erilaiset lämpöpumppujärjestelmät pienistä kesäasunnoista, kerros- ja rivitaloihin ja edelleen isoihin liikerakennuksiin. Tarjoamme myös asennus- ja huoltopalvelut sekä etävalvontapalveluja isompiin maalämpökiinteistöihin.

Laaja energiaratkaisujen osaamisemme mahdollistaa eri vaihtoehtojen objektiivisen vertailun. Voimme ottaa asiakkaan yksilölliset tarpeet entistä paremmin huomioon energiakonsultoinnissa sekä maalämpöjärjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa. Tervetuloa tyytyväisten St1 Lähienergian maalämpöasiakkaiden joukkoon!

Olemme luotettava kumppani

Olemme mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa, joka  hoitaa puolestamme tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä automaattisesti  ja pitää tiedot aina ajan tasalla. Tilaajan selvitysvelvollisuus ja vastuu ulkopuolista työvoimaa käytettäessä on määritelty tilaajavastuulaissa (1233/06). Lakia on sovellettu mm. julkisella sektorilla, rakennus- ja kiinteistöalalla, majoitus- ja ravitsemusalalla sekä kuljetusalalla. Laki edellyttää alojen toimijoilta jatkuvaa Laaja energiaratkaisujen osaamisemme mahdollistaa eri vaihtoehtojen objektiivisen vertailun. Voimme ottaa asiakkaan yksilölliset tarpeet entistä paremmin huomioon energiakonsultoinnissa sekä maalämpöjärjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa. Tervetuloa tyytyväisten St1 Lähienergian maalämpöasiakkaiden joukkoon! Olemme myös Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU ry:n jäsenyritys.

Lisää St1:n uusiutuvasta energiasta

St1 toteuttaa lukuisia ja uusiutuvan energian projekteja Suomessa ja ulkomailla. Lue lisää suomalaisen energiayhtiön projekteista (HUOM. sisältö englanniksi). 

St1 Lähienergian yhteystiedot

Kiinnostuitko maalämpöratkaisuista? Ole meihin yhteydessä, kerromme mielellämme lisää.