Ajankohtaista ja tapahtumat

Mika Aho keskustelee Antti Rinteen kanssa energiapolitiikasta

Elinkeinoelämän ja päättäjien vuoropuhelu luonnistuu luontevasti esimerkiksi Lähienergialiiton kautta. St1:n puolesta Mika Aho keskustelemassa Antti Rinteen kanssa energiapolitiikan keinoista ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja energiamurroksen vaikutuksista työllisyyteen ja koulutukseen.

Keskustelussa Lähienergialiitto esitti huolen, ettei ilmastonmuutos ja sen hillintä nouse tulevien eduskuntavaalien teemaksi. Puheenjohtaja Rinne vastasi, että SDP haluaa nostaa sen yhdeksi teemaksi.Elinkeinoelämän ja päättäjien vuoropuhelu luonnistuu luontevasti esimerkiksi Lähienergialiiton kautta. St1:n puolesta Mika Aho keskustelemassa Antti Rinteen kanssa energiapolitiikan keinoista ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja energiamurroksen vaikutuksista työllisyyteen ja koulutukseen.

Allianssimalli kiinnosti kuulijoita

Taloyhtiöiden edustajia ja St1:n asiantuntijat kävivät läpi miten asiakkaan ja palveluntarjoajan yhteistyö tuottaa kassavirtaa asiakkaalle ja lopettaa CO2-päästöt.

 

Iso Omena

Lue miten As Oy Petaksenkulman ja St1:n yhteistyö toimii

Bloggaaja tutustui syväkaivotyömaahan

St1 Lähienergian porarit kertoivat mielellään bloggaajalle syväkaivotyömaan vaiheista ja menetelmistä.  

St1 Lähienergia Espoo niittykumpu
Kuva: Uusi Niittykumpu -blogi.

Lue juttu kokonaisuudessa täältä.

St1 Lähienergia esillä Lähienergialiiton sivuilla

Artikkelissa kerrotaan St1 Lähienergian syväkaivoista Espoon Niittykummussa.  

st1 lähienergia

Kerrostaloyhtiö Asunto Oy Niittykumpu 3 Espoossa koostuu kolmesta rakennuksesta, joissa on yhteensä 124 asuntoa. Kaukolämpöä kului vuosittain 1 200 MWh. Nykyisen lämmönvaihtimen, teknisen tilan ja muun tekniikan käyttöikä oli päättymässä ja taloyhtiö halusi siirtyä edullisempaan, 100% päästöttömään uusiutuvaan energiaan. Perinteinen ratkaisu ei kuitenkaan länsimetron rajoitteiden puitteissa tullut kysymykseen. Taloyhtiössä toteutettiin samanaikaisesti yhteistyössä Firan kanssa mittava linjasaneeraus.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan täältä.