Vallankumouksen välineet

Vallankumoukseen osallistuminen on helppoa!

Pienillä arjen valinnoilla, kuten tankkaamalla St1:llä, olet mukana puhtaan voiman vallankumouksessamme. Tueksesi tarjoamme koko joukon vallankumouksen välineitä. Näitä ovat maksuton Käteisalennuskortti, St1 Way -sovellus, moniin etuihin oikeuttava St1 Mastercard sekä RE85-polttoneste ja RED95-etanolidiesel.

Mies_pitelee_Käteisalennuskorttia_kädessään

KÄTEISALENNUSKORTTI

Käteisalennuskortilla vallankumouksellisia etuja

Käteisalennuskortilla saat alennusta polttoaineista aina ja heti yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa. Alennuksen määrä vaihtelee ajankohdittain ja asemittain. Shell Express -asemat eivät kuulu alennuksen piiriin. Jokainen Käteisalennuskortilla tankattu litra on paitsi halvempi myös puhtaampi, sillä St1 tuottaa puhdasta voimaa Suomesta. 

mies käyttää st1 way sovellusta autossa istuessaan

ST1 WAY -SOVELLUS

Tankkaa mobiilisti St1 Way -sovelluksella

St1 Way -sovellus mahdollistaa polttoaineostokset matkapuhelimella ilman käteistä tai kortteja. Auton tankkaaminen mobiilisti on helppoa ja nopeaa! Sovelluksella voit myös ostaa kätevästi Perfect-autopesuja. Uudistetut pesukoodit toimivat nyt kaikilla Perfect-pesuasemilla. Lisäksi St1 Way -sovellus navigoi haluamallesi asemalle sekä näyttää lähimmät St1- ja Shell-asemat palveluineen.  Sovelluksen kautta voit hakea St1 Financen tarjoamaa St1 Maksupalvelua, tililuottoa ja siihen liitettyä St1 Mastercardia. 

Lue lisää St1 Way -sovelluksesta

mies tankkaa st1 asemalla autoaan st1 way sovelluksella

ST1 MASTERCARD

Hanki kansainvälinen maksukortti

St1 Mastercardilla saat maksutapaetua mobiilitankkauksestasi aina kaikilta St1- ja Shell-asemilta, jokaiselta litralta.  St1 Mastercard on kansainvälinen maksukortti, joka käy maksuvälineenä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kortilla voi maksaa kaikissa Mastercard-tunnuksella varustetuissa myyntipisteissä ja verkkokaupoissa. Voit myös tallettaa St1 Mastercard -maksukorttisi Apple Walletiin, mikä mahdollistaa nopean ja turvallisen Apple Pay -mobiilimaksamisen. Saat kortin heti käyttöösi lataamalla St1 Way -sovelluksen ja hakemalla sitä kautta St1 Mastercardia.

autoa tankataan st1 huoltoasemalla

RE85-POLTTONESTE

Ryhdy etanoliautoilijaksi

Jätteestä valmistetun RE85-polttonesteen käyttö pienentää autoilun fossiilisia päästöjä jopa 80%. Lisäksi tuote on käytössä edullinen, joten samalla säästetään autoilun kustannuksissa. Laadukkaita polttonesteitä tankkaamalla myös vanha auto voi olla ympäristöystävällisempi. Jos nykyään ajat bensiiniä käyttävällä autolla, on etanoliautoilijaksi ryhtyminen helppoa, edullista ja järkevää. Bensiiniauton voi päivittää niin sanotuksi flexfuel-autoksi jälkiasennettavalla eFlexFuel-laitteella.  

Tie_vie_sillan_yli_saareen

RED95-ETANOLIDIESEL

Kustannusneutraali vaihtoehto fossiiliselle dieselille

RED95-etanolidiesel mahdollistaa uusiutuvan polttoaineen käyttöönoton raskaassa liikenteessä kustannusneutraalilla tavalla ja ilman teknologisia riskejä. Etanolidiesel vähentää erityisesti fossiilisia hiilidioksidipäästöjä ja hiukkaspäästöjä. Perinteiseen dieseliin verrattuna RED95:n hiilidioksidipäästöt ovat jopa 90 %  ja lähipäästöt 80 % alhaisemmat. RED95 sisältää 90 % uusiutuvaa edistynyttä etanolia, joka on valmistettu suomalaisesta jätteestä, suomalaisilla tuotantolaitoksilla.