Tue kotimaisten energiaratkaisujen kehittämistä

Oletko sinä mukana?

Energia-asiat herättävät nyt enemmän kysymyksiä kuin koskaan. Riittääkö energia? Miten huomioimme energiakriisin keskellä myös ilmaston? Löytyykö lisää puhdasta energiaa läheltä? Vastaukset eivät synny puhumalla, vaan tekemällä asiat toisin. On löydettävä uusia ratkaisuja fossiilisen energian tilalle. Tarvitaan lisää innovaatioita, uusiutuvia ratkaisuja, kotimaisia vaihtoehtoja ja rohkeita tekoja.

Me kannustamme tekemään valintoja, joiden avulla voimme rakentaa puhtaampaa huomista. Kun valitset meidät, tuet samalla ilmastotekojamme.
Me investoimme puhtaamman energian luomiseen, tekoihin, joilla on suuri vaikutus. Energiahaasteiden selättäminen ei ole kilpailu. Se on meidän jokaisen yhteinen tavoite. Jos siinä onnistumme, me kaikki voitamme.

Laitetaanko yhdessä isompi vaihde silmään?

Lukuja puhtaan energian tekijöistä

1000

huippuasiantuntijaa työskentelee globaalien energiahaasteiden ratkaisemiseksi

1270

asemaa Pohjoismaissa

1

visio puhtaammasta tulevaisuudesta

Autotie veden keskellä

Sanoista tekoihin puhtaamman huomisen puolesta

Tee yrityksestäsi puhtaan energian tekijä jo tänään.
Energiahaasteiden selättämiseen tarvitaan lisää uusiutuvia, kotimaisia ratkaisuja. Asiakkaanamme tuet niiden kehittämistä. Koska energiahaasteiden selättäminen on meidän kaikkien yhteinen tavoite, kysymys kuuluu: oletko sinä mukana?

St1-asemaverkosto käytössäsi

St1-asemaverkosto käytössäsi

Kattava asemaverkosto ja kuljettajapalvelut varmistavat vaivattoman tiellä liikkumisen, olitpa sitten liikkeellä raskaalla kalustolla, pakettiautolla tai henkilöautolla. Reittisi varrelta löydät tarpeisiisi sopivat palvelut. Tutustu polttoainevalikoimaamme, HelmiSimpukka -ravintoloidemme tarjontaan, rahtarisauna- ja suihkutiloihin sekä Perfect -autopesuihimme.

Tilaa St1 Stories -uutiskirje!

Ajankohtaiset Stories-artikkelit