HelmiSimpukka-ravintolaketjun uudistettu ruokalista tuo keittiömestari Arto Rastaan näkemyksen ja intohimon kaikkien tielläliikkujien lautasille. Rastas on ravintola-alan rautainen ammattilainen, jonka ura on kulkenut Napapiirin HelmiSimpukasta maailman huippukeittiöihin. Ruokalistan johtotähtenä ovat tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet sekä pääraaka-aineiden kotimaisuus. Uudelle ruokalistalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.
Makuja maailmalta ja Suomen metsistä
Ruokalistan uudistustyössä mukana ollut ravintoloitsija ja keittiömestari Arto Rastas kehitti listalle kolme kokonaan uutta reseptiä. Rastaan uudistaman listan perustana ovat tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet sekä pääraaka-aineiden kotimaisuus. Annoksissa maistuvat niin lehtikaali, kantarelli, puolukka, lohi, poro kuin falafelitkin. Tuttujen suomalaisten makujen vastapainoksi listalle on tuotu annoksia, joissa maistuvat Lähi-Idän mausteet. Kasvisruokailijat ja vegaanit on huomioitu annoksilla, joissa pääraaka-aineena on suomalainen kasvisruokainnovaatio, nyhtökaura. Rastas on aikoinaan aloittanut uransa HelmiSimpukan keittiössä 25 vuotta sitten. Nykyään hän johtaa muun muassa Helsingin Kulinaarista Instituuttia sekä toimii keittiömestarina useissa huippuravintoloissa.
Teiden parasta ruokaa
HelmiSimpukka-ketjun ravintoloita on jo yli 40 eri puolella Suomea St1- ja Shell-huoltoasemien yhteydessä. Lisäksi tielläliikkujia palvelevat HelmiSimpukka Express -asemat, joissa on tarjolla monipuolisten palveluiden lisäksi maistuvia kahvilatuotteita sekä pikaruokaa. HelmiSimpukka Express -asemia löytyy yli 50 ympäri Suomen. HelmiSimpukka-ravintoloiden uudistuneelle ruokalistalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, joka kertoo tuotteiden kotimaisuudesta, vastuullisuudesta sekä Suomessa tehdystä työstä.
Tutustu uudistuneeseen ruokalistaan tästä.