St1 Teho Opti Premium

Teho Opti Premium on käytössä edullisin lämmitysöljy

Yritysasiakkaat voivat tehdä tilauksen maksuttomasta numerosta 0800 131 031 (24h)

Tuotteen pääedut

Polttoainesäiliöt:
polttonesteen säilyvyys paranee
+ sakan muodostuminen puoliintuu
+ korroosiosuojaus paranee
Suodattimet: parempi suodatettavuus
+ vähemmän suodattimien tukkeutumisia
+ pienemmät huoltokustannukset
Kattila: parantunut hyötysuhde
+ puoliintuneet CO- ja NOx –päästöt
+ vähemmän nokeentumista
+ vähemmän kiinteitä epäpuhtauksia
+ vähemmän huoltoa
+ pienempi polttoaineen kulutus
Suuttimet: parantunut teho
+ vähemmän epäpuhtauksia suuttimissa
+ parempi öljysprayn muoto
+ parantunut öljypisaroiden hiukkassumu
Öljypumppu: parantunut voitelu
+ 20 % parempi voitelu

Teho Opti Premiumin pääedut

Tutustu käyttöturva- ja tuotetietoihin täällä

Pitkäjänteisen tutkimus- ja kehitystyön tulos

St1 Teho Opti Premium -lämmitysöljy on moderni, huippulaadukas lämmitysöljy kaikkiin kevyttä polttoöljyä käyttäviin lämmitysjärjestelmiin.

Talvi- ja kesälaadut

Kesä- ja talvikausille löytyy omat lämmitysöljynsä. Kesä- ja talvilaadut eroavat toisistaan pakkaskestävyydeltään. St1 Opti -polttoöljyn kesälaadun alin varastointilämpötila on -3 astetta ja talvilaadun -25 astetta. Tehokkain lämmitysöljymme on St1 Teho Opti Premium Talvi, jonka alin varastointilämpötila on -25˚C  ja alin käyttölämpötila -35 ˚C. Kesälaatu ei kestä kylmää, mutta sitä voi käyttää ympäri vuoden, jos lämmitysöljysäiliö on hyvin eristetty ja sisätiloissa eli pysyy lämpimänä. Talvilaatu kannattaa valita silloin, jos säiliö tai putkisto altistuu kylmälle.

Laadukas lisäaineistus

St1 Teho Opti Premiumin ominaisuudet haastavat markkinoiden perinteiset lämmitysöljyt siihen lisättyjen tehoaineiden ansiosta. Lisäainepaketti puhdistaa järjestelmää ja pitää suuttimet sekä palopinnat puhtaana. Samalla lisäaineistus parantaa säilyvyyttä ja voitelevuutta vähentäen huoltokustannuksia. Lisäksi öljynkulutus ja päästöt laskevat, kun energian hyötysuhde kasvaa.

Puolta pienemmät päästöt

Lisäaineistuksensa ansioista St1 Teho Opti Premium -lämmitysöljyn käyttö lähes puolittaa CO- ja NOx-päästöt verrattuna tavalliseen lämmityspolttoöljyyn. Päästöjen väheneminen on tutkittu ja todennettu saksalaisten OWI- ja TUV-laboratorioiden testeissä.

OWI-laboratorion testit tehtiin laitteistolla, joka vastaa normaalia lämmityspolttolaitteistoa eli siinä on 17 kW:n lämmitysteho. Teho Opti Premiumilla saatiin lähes 20 % parempi teho ja puolta pienemmät häkä- ja typpipäästöt verrattuna lisäainestamattomaan lämmitysöljyyn.

TUV-laboratorion testissä testattiin lämmönvaihtimen likaantumista 12 kuukauden testiaikana. Testikalustona oli Viessmannin 212 kW -lämmitin ja BEA-lämminvesikattila. Testien tuloksista havaittiin, että Teho Opti Premiumia käytettäessä lämpöteho laski vain hienoisesti, kun taas lisäaineistamattomalla vertailuöljyllä lämpöteho laski 7 %.

Yritysmyynti

Täältä löydät kootusti kaikkien energia-alan huippuammattilaisten yhteystiedot. Asiantunteva tiimimme on käytettävissäsi, olit sitten pienyrittäjä, suuryrityksen edustaja tai jotakin tältä väliltä.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Jätä tästä heti tarjouspyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yritysmyyjiimme.

Käyttöturva- ja tuotetiedotteet sekä sopimusehdot

Täältä löydät kootusti tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet, tuotetiedotteet sekä sopimusehdot. 

Lue miten voit säästää öljylämmityskuluissa

Olemme keränneet sinulle hyödylliset vinkit miten voit helposti säästää kuluissa.

Öljyn turvallisen toimituksen tarkistuslista

Öljyn täyttöpaikka ja öljysäiliö varusteineen kannattaa pitää kunnossa läpi vuoden, jotta säiliöauto pääsee tuomaan tilatun lämmitysöljyn esteettä. Lue lisää turvallisen toimituksen tarkistuslistalta.

Öljylämmityksen sanasto

Olemme koostaneet sanaston, jossa kerromme selkeästi, mitä käyttämämme termit tarkoittavat.