Palvelumme

St1- ja Shell huoltoasemat palvelevat sinua ympäri Suomen. Verkostomme yli 400 asemaa tarjoavat palveluita kuljettajan ja auton hyvinvointiin.

Huoltoasemat palvelevat sinua ympäri Suomen.

St1:en ammattiliikenteen asiakkaana käytössäsi on sekä St1- että Shell-asemaverkoston palvelut ja tuotteet. Kattava asemaverkosto ja kuljettajapalvelut varmistavat vaivattoman tiellä liikkumisen, olitpa sitten liikkeellä raskaalla kalustolla, pakettiautolla tai henkilöautolla. Laadukkaiden polttonesteiden lisäksi asemilta löydät autollesi kattavan autotarvikevalikoiman, autonpesupalvelut itsepalvelupesusta huippulaatuisiin autonpesuohjelmiin, AdBlue:n sekä peräkärryjen vuokrauksen. Kahvioissamme tarjoamme laadukasta, tavallista parempaa kahvia, joiden kanssa voit nauttia tuoreita makeita tai suolasia herkkuja. Isompaan nälkään suosittelemme pikaruokatuotteitamme ja HelmiSimpukka ravintoloiden maistuvaa ruokalistaa.

Ammattiliikenteen palvelut

Kattava asemaverkosto ja kuljettajapalvelut varmistavat vaivattoman tiellä liikkumisen, olitpa sitten liikkeellä raskaalla kalustolla, pakettiautolla tai henkilöautolla. Reittisi varrelta löydät tarpeisiisi sopivan palvelun.

Itsepalvelukassa

Maksaminen on helppoa ja nopeaa.

St1 Way -sovellus

Maksa tankkauksesi omasta autostasi matkapuhelimella. 

Perfect-pesuohjelmat

Perfect-autopesut voit ostaa St1- ja Shell-asemilta, St1 Way -sovelluksella tai perfectautopesu.fi -sivuilta.

HelmiSimpukka

Tervetuloa nauttimaan teiden parasta ruokaa hyvällä palvelulla höystettynä!