Ammattiliikenteen ja ammattikuljettajien palvelut

St1:en ammattiliikenteen asiakkaana käytössäsi on sekä St1- että Shell-asemaverkoston palvelut ja tuotteet. Kattava asemaverkosto ja kuljettajapalvelut varmistavat vaivattoman tiellä liikkumisen, olitpa sitten liikkeellä raskaalla kalustolla, pakettiautolla tai henkilöautolla. Reittisi varrelta löydät tarpeisiisi sopivan palvelun.

St1 ja Shell asemaverkosto tarjoaa maanlaajuisen verkoston raskaalle kalustolle suunniteltuja tankkauspaikkoja, taukomahdollisuuksia, joissa tarjolla kahvila- ja ravintolapalveluita, sekä useilla asemilla kuljettajille tarkoitettuja suihku- ja saunatiloja.

Kehitämme ammattiliikenteelle jatkuvasti uusia, huippuluokan tuotteita ja innovatiivisia palveluita, jotka auttavat säästämään kustannuksia, vähentämään päästöjä ja tekevät tiellä liikkumisen entistäkin vaivattomammaksi.

Truck Station tankkauspisteet

Erityisesti raskaalle kalustolle suunnitellut tankkauspisteemme tekevät tankkauksesta helppoa ja nopeaa. Panostamme jatkuvasti asemien toimivuuteen ja luotettavuuteen sekä tuomme uusia teknisiä ratkaisuja jotta sinun matkantekosi on varmistettu. Tarkista kattava Truck Station verkostomme reittisi varrella helposti asemahaustamme. Samalla saat tiedon asemalla tarjolla olevista tuotteista, kuten AdBlue tuotteesta ja kuljettajapalveluista.

Kuljettajapalvelut

Ammattikuljettajille on tarjolla sauna-ja suihkumahdollisuus pääteiden varsilla sijaitsevilla palveluasemillamme. Verkostossamme on 16 rahtarisaunapistettä ympäri Suomea, joilla voit käydä virkistäytymässä ja nauttimassa maittavan aterian ennen matkan jatkumista. Lisäksi lähes 30 asemistamme palvelee kaikkina vuorokaudenaikoina.

Huippuluokan tuotteet

Huippuluokan polttonesteemme ovat alan kehityksen kärkeä. Tankkaamalla St1 ja Shell verkostossa käytössäsi on uusin diesel polttoaine teknologia, joka varmistaa puhtaamman polttoaineen palamisen, antaa maksimivoiman moottoristasi ja alentaa päästöjä. Verkostomme kasvaa jatkuvasti uusilla AdBlue tankkauspisteillä, jolloin tarjoamme vain parhaiden toimittajien huippulaatuista tuotetta. Diesel polttoaineiden lisäksi löydät asemiltamme Premium luokan työkone käyttöön tarkoitetun markkinoiden ainoan työkonedieselin, jota voit tankata tieliikenteen ulkopuoliseen käyttöön.

placeholder

Tutustu muihin palveluihimme

Monia palveluita teiden matkaajille

St1- ja Shell huoltoasemat palvelevat sinua ympäri Suomen. Verkostomme yli 400 asemaa tarjoavat palveluita kuljettajan ja auton hyvinvointiin.