Ammattiliikenteen ja ammattikuljettajien palvelut

St1:en ammattiliikenteen asiakkaana käytössäsi on sekä St1- että Shell-asemaverkoston palvelut ja tuotteet. Kattava asemaverkosto ja kuljettajapalvelut varmistavat vaivattoman tiellä liikkumisen myös raskaalla kalustolla. 

Ammattikuljettajille on tarjolla sauna-ja suihkumahdollisuus pääteiden varsilla sijaitsevilla palveluasemillamme. Verkostossamme on 16 rahtarisaunapistettä ympäri Suomea, joilla voit käydä virkistäytymässä ja nauttimassa maittavan aterian ennen matkan jatkumista. Lisäksi lähes 30 palvelevista asemistamme ovat auki 24 tuntia vuorokaudessa. 

Kehitämme ammattiliikenteelle jatkuvasti uusia, huippuluokan tuotteita ja innovatiivisia palveluita, jotka auttavat säästämään kustannuksia, vähentämään päästöjä ja tekevät tiellä liikkumisen entistäkin vaivattomammaksi. Kysy lisää yritysmyynniltämme ammattiliikenteen palveluista ja tuotteista!

Compensate

Tasapainota autoilusi päästöjä kauttamme

Kompensoimalla yrityksesi autoilusta aiheutuvia päästöjä olet mukana luomassa ilmastonmuutoksen torjunnan kannalta äärimmäisen tärkeitä hiilinieluja.  St1:n yritysasiakkaana voit kompensoida autoilusi päästöjä kauttamme. Laskutamme kompensointimaksunne kuukausittain ja välitämme sen jokaista senttiä myöten suomalaiselle, voittoa  tavoittelemattomalle Compensate-säätiölle, joka käyttää ne täysimääräisesti tehokkaimpiin mahdollisiin hiilidioksidia ilmakehästä poistaviin metsittämishankkeisiin.

Perfect-pesuohjelmat

Osta Perfect-autopesu verkkokaupasta ja aja suoraan pesuun

Paras pesu autollesi

Osta autopesut kätevästi verkkokaupasta ja kurvaa suoraan asemalle pesuun! Ostamasi pesukoodit ovat voimassa 5 kk kaikilla, yli 70 St1- ja Shell Perfect -pesuasemalla. Tutustu verkkokauppaan ja löydä juuri sinun autollesi sopiva autopesu Perfect-pesuperheestä! Perfect-autopesut ovat räätälöity vuodenaikojen ja niille tyypillisen lian mukaan. Osta yksittäin tai valitse edullinen useamman pesun paketti.