HelmiSimpukka

Tervetuloa nauttimaan teiden parasta ruokaa hyvällä palvelulla höystettynä!

HelmiSimpukassa tarjotaan ympäri Suomen laadukkaista raaka-aineista teiden parasta ruokaa! Aloita päiväsi aamiaisella ja valitse lempiruokasi runsaasta lounasvalikoimasta. Ruokalistaltamme löydät niin perinteisiä herkkuruokia, kuin uusia makukoemuksiakin. Kahvihetken kruunaa vastajauhettu kahvi ja legendaarinen meillä itsetehty tuore Talon munkki. Tutustu myös muihin monipuolisiin palveluihimme, kuten Perfect -autopesuihin ja palvelutankkaukseen. Tervetuloa tauolle!

HelmiSImpukka lounas

HelmiSimpukan lounas

Uusi, tiettävästi laajin teiden lounas!

HelmiSimpukan lounas on nyt laajempi kuin koskaan. Uudistettu lounaslista kattaa kaikkiaan 6 viikkoa, ja joka arkipäivä on tarjolla asemasta riippuen yksi tai kaksi maukasta kotiruokaa, päivän keitto sekä päivän leike lisukkeineen. 

Driver's pikaruoka

Driver's pikaruoka

Laadukasta ja maukasta purtavaa – nopeasti

Driver's huolehtii kuskien pienestä ja isommasta nälästä ajomatykoilla. Kokeile legendaarista Driver's Dogia tai tuhdimpaa Tupla Dogia. Driver’s pikaruoka-annokset vievät taatusti nälän ja löydät ne asemalta aina valmiina matkaan silloin kuin sinäkin.

HelmiSImpukka

HelmiSimpukka Express

Tauko mahtuu matkaan!

Voit nauttia jokaisella Express-asemalla HelmiSimpukan maukkaista kahvilatuotteista tuoreen, vasta keitetyn kahvin kera. Maista vasta paistettuja meillä itse tehtyjä Talon Munkkeja sekä runsaasti makeita ja suolaisia vitriinituotteita, sekä Driver’s-pikaruokaa. Aamulla herkuttelet maittavan aamupuuron ja lounasaikaan täyttävän keittolounaan. HelmiSimpukka Express -asemalta matkasi jatkuu ripeästi virkein mielin ja täydellä vatsalla.

HelmiSimpukka Somessa