Itsepalvelukassa

Maksaminen on helppoa ja nopeaa

Helppoa ja nopeaa maksamista

Itsepalvelukassalla pyritään parantamaan palvelua ruuhkahuippujen aikana. Itsepalvelukassa ei korvaa myyjältä saatavaa parasta henkilökohtaista palvelua, vaan antaa lisämahdollisuuden nopeaan asioimiseen. Itsepalvelukassalla on mahdollista maksaa kaikki myymälän viivakoodilla luettavat tuotteet, henkilöautojen tankkaukset, autopesut sekä suosituimmat kahvila- ja ruokatuotteet. Veikkauksen tuotteet, tupakkatuotteet ja alkoholituotteet tulee maksaa aseman palvelukassalla.

Maksuvälineinä käyvät maksukortit (sirulliset kortit, Shell- ja St1 -polttoainekortit). Itsepalvelukassa on aina käytössä, eli se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Itsepalvelukassa on sijoitettu siten, että henkilökunta voi opastaa tarvittaessa itsepalvelukassan käyttöä palvelukassalta.

Tällä hetkellä itsepalvelukassa löytyy seuraavilta Shell asemilta: Shell Ruskeasanta, Shell Vantaa Mikkola, Shell Mäntsälä, Shell Karjaa, Shell Pukinmäki, Shell Jämsä sekä Shell Etelä-Haaga. Tervetuloa kokeilemaan nopeaa ja helppoa asioimista!

Käyttöohje

1. Maksu vain korteilla.
2. Aloita painamalla pikanäppäintä tai lue tuotteen viivakoodi.
3. Valitse lisää tuotteita.
4. Maksa kortilla. Muista polttonesteostoksessa hyödyntää St1 käteisalennuskorttia.
5. Säilytä kuitti.

Kutsu tarvittaessa henkilökuntaa.

st1-mobiilimaksaminen-sovellus

LATAA ST1 -SOVELLUS

Helppoa maksamista St1 Way -sovelluksella

St1 Way -sovelluksella voit etsiä lähimmän asemasi helposti ja nopeasti, maksaa tankkauksen kätevästi puhelimella sekä ostaa autopesut heti netistä. St1 Way -sovellus käy St1- ja Shell-asemilla. Sovelluksen kautta voi hakea myös St1 Mastercardia.