St1 Bio Opti Premium -polttoöljy

Perinteisten lämmitysöljyjen haastaja

Käyttämällä St1 Bio Opti Premiumia parannat öljylämmityksen ympäristöystävällisyyttä ja säästät kustannuksissa.

 

Talvi- ja kesälaadut

St1 Bio Opti Premium -polttoöljyä saa sekä kesä- että talvilaatuisena, ja se täyttää eurooppalaisen EN 590 -standardin vaatimukset. St1 Bio Opti Premiumin kesälaadun pakkaskestävyys on -3 astetta ja talvilaadun -29 astetta. Kesälaatua voi käyttää ympäri vuoden, jos säiliö on hyvin eristetty ja sisätiloissa eli pysyy lämpimänä. Talvilaatu kannattaa valita silloin, jos säiliö tai putkisto altistuu kylmälle.

Pienentyneet CO2-päästöt

Valikoimamme lämmityspolttoöljyistä St1 Bio Opti Premium on käytössä edullisin ja ympäristöystävällisin. Tämä kevyt polttoöljy alentaa päästöjä, tekee palamisesta puhtaampaa sekä säästää ympäristöä. St1 Bio opti Premium-tuote ei sisällä biokomponentteja, mutta tuotetta ostettaessa tuotehankinnastamme ja kuljetuksista vastaava NEOT sitoutuu täyttämään ostettujen litrojen edestä 5 vol-% biovelvoitetta jakelemissaan liikennepolttonesteissä.

Lisäaineistus

St1 Bio Opti Premiumin sisältämät lisäaineet tekevät palamisesta puhtaampaa, alentavat päästöjä ja puhdistavat lämmitysöljyjärjestelmää. Käyttämällä St1 Bio Opti Premiumia säästät kustannuksissa ja kuormitat luontoa vähemmän.

 

Tilaa St1 Bio Opti Premiumia soittamalla numeroon 0800-166266.

Varmista lämmitysöljytoimituksesi myös 1.7. jälkeen

Vielä käytössä olevat vanhat sakaraliittimet tulee turvallisuuden takia vaihtaa nykysäädösten mukaiseen nokkavipuliittimeen, niin sanottuun Camlock-liittimeen. Nokkavipuliittimet eivät ole alttiita tärinälle, jota säiliötä täytettäessä aiheutuu. Lämmitysöljyn kuljettajia ollaan ohjeistamassa niin, ettei sakaraliittimillä varustettuihin kohteisiin enää toimiteta öljyä vuoden päästä eli 30.6.2018 jälkeen.

Tilaa lämmitysöljyä

Tilaa Bio Opti Premiumia soittamalla numeroon 0800-166266

Yritysmyynti

Täältä löydät kootusti kaikkien energia-alan huippuammattilaisten yhteystiedot. Asiantunteva tiimimme on käytettävissäsi, olit sitten pienyrittäjä, suuryrityksen edustaja tai jotakin tältä väliltä.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Jätä tästä heti tarjouspyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yritysmyyjiimme.

Käyttöturva- ja tuotetiedotteet sekä sopimusehdot

Täältä löydät kootusti tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet, tuotetiedotteet sekä sopimusehdot. 

Lue miten voit säästää öljylämmityskuluissa

Olemme keränneet sinulle hyödylliset vinkit miten voit helposti säästää kuluissa.

Öljyn turvallisen toimituksen tarkistuslista

Öljyn täyttöpaikka ja öljysäiliö varusteineen kannattaa pitää kunnossa läpi vuoden, jotta säiliöauto pääsee tuomaan tilatun lämmitysöljyn esteettä. Lue lisää turvallisen toimituksen tarkistuslistalta.

Öljylämmityksen sanasto

Olemme koostaneet sanaston, jossa kerromme selkeästi, mitä käyttämämme termit tarkoittavat.