St1 Opti -polttoöljy

Yritysasiakkaamme voivat tehdä lämmitysöljytilauksen puhelimitse maksuttomasta numerosta 0800 131 031 (24h)

Polttoöljyn verotus kiristyy 1.1.2021 - Tilaa nyt välttääksesi mahdolliset ruuhkat

Polttoöljyn hintaan on tulossa vuodenvaihteessa korotuksia. Hinnanmuutokseen vaikuttavat polttoöljyn energiaveron korotus sekä biopolttoöljyn jakeluvelvoite.

Vuoden 2021 puolella toimitetut tilaukset laskutetaan uudella verokannalla riippumatta tilausajankohdasta. Tilaamalla ajoissa varmistat toimituksen vielä vuoden 2020 puolelle ja säästät yrityksesi polttoöljytilauksessa. 

Hinnankorotus sekä loppuvuotta kohti kylmenevä sää ovat omiaan aiheuttamaan tilausruuhkia vuoden loppuun. Varmista siis öljyn riittävyys ja edullisempi hinta tilaamalla nyt. 

Tilaa polttoöljyä St1:ltä puhelimitse maksuttomasta numerosta 0800 131 031 (24h). 

Monipuolinen St1 Opti on varma valinta

Valikoimamme monikäyttöisin kevyt ja rikitön polttoöljy St1 Opti sopii niin lämmitysöljyksi kuin käytettäväksi trukeissa ja työkoneissa.

Talvi- ja kesälaadut

Kesä- ja talvikausille löytyy omat lämmitysöljynsä. Kesä- ja talvilaadut eroavat toisistaan pakkaskestävyydeltään. Tehokkain lämmitysöljymme on St1 Teho Opti Premium Talvi, jonka kylmänkestävyys on -29˚C. Kesälaatu ei kestä kylmää, mutta sitä voi käyttää ympäri vuoden, jos lämmitysöljysäiliö on hyvin eristetty ja sisätiloissa eli pysyy lämpimänä. Talvilaatu kannattaa valita silloin, jos säiliö tai putkisto altistuu kylmälle.

Yritysmyynti

Täältä löydät kootusti kaikkien energia-alan huippuammattilaisten yhteystiedot. Asiantunteva tiimimme on käytettävissäsi, olit sitten pienyrittäjä, suuryrityksen edustaja tai jotakin tältä väliltä.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Jätä tästä heti tarjouspyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yritysmyyjiimme.

Käyttöturva- ja tuotetiedotteet sekä sopimusehdot

Täältä löydät kootusti tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet, tuotetiedotteet sekä sopimusehdot. 

Lue miten voit säästää öljylämmityskuluissa

Olemme keränneet sinulle hyödylliset vinkit miten voit helposti säästää kuluissa.

Öljyn turvallisen toimituksen tarkistuslista

Öljyn täyttöpaikka ja öljysäiliö varusteineen kannattaa pitää kunnossa läpi vuoden, jotta säiliöauto pääsee tuomaan tilatun lämmitysöljyn esteettä. Lue lisää turvallisen toimituksen tarkistuslistalta.

Öljylämmityksen sanasto

Olemme koostaneet sanaston, jossa kerromme selkeästi, mitä käyttämämme termit tarkoittavat.

Varmista lämmitysöljytoimituksesi myös 1.7. jälkeen

Vanhat sakaraliittimet tulee turvallisuuden takia olla vaihdettuna nykysäädösten mukaiseen nokkavipuliittimeen, niin sanottuun Camlock-liittimeen. Nokkavipuliittimet eivät ole alttiita tärinälle, jota säiliötä täytettäessä aiheutuu. Lämmitysöljyn kuljettajat on ohjeistettu niin, ettei sakaraliittimillä varustettuihin kohteisiin enää toimiteta öljyä 1.7.2018 jälkeen.

arrow-left
Hei, onko sinulla jotain kysyttävää? Avaa chat