Hanki St1 Energiaa ilman investointeja

Maalämpö on jokaisen saatavilla, mutta sen talteensaamiseksi tarvitset asianmukaiset järjestelmät. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia laitteet meidän kauttamme. Tämä tarkoittaa, että toimitamme laitteet ja asennamme ne puolestasi. Sitoudut vain maksamaan kulutetusta energiasta. 

St1 Energia

Kun haluat maalämmön ilman suuria investointeja

St1 vastaa lämpöpumppuinvestoinnin järjestämisestä asiakkaan puolesta ja myy lämmitysjärjestelmän tuottaman energian asiakkaalle investointiin ja kulutukseen perustuvalla laskutuksella riippuen lämpölaitoksen teknisestä ratkaisusta ja sopimuksen pituudesta. Tavoitteena on, että lämmityskustannukset laskevat heti asennuspäivästä. Sopimusaika on 15-20 vuotta. Tämän jälkeen lämmityskulut putoavat jopa 70%. Lämpölaitoksen ylläpito ja korjausvastuu on St1:n vastuulla koko sopimusajan. Asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa laitteisto itselleen määräajoin. Säästöpäätös kannattaa tehdä heti, koska joka tapauksessa saavutetaan merkittäviä säästöjä lämmityskuluissa.

  • Lämmitysenergian hinta sidotaan kiinteistön ylläpitoindeksiin

  • St1 allokoi uusiutuvan energian tuotannosta tuotannosta laitteiston kuluttaman sähköenergian, jolloin kiinteistö lämpenee täysin ilman CO2-päästöjä

Millainen on maalämpöprojekti?

Alla on esiteltynä tyypillinen maalämpöprojekti vaihe vaiheelta. Jos tahdot lisätietoja projektista, ole yhteydessä asiantuntijoihimme.

1. Vaihe

Tilaa maksuton lämpökartoitus

Maalämpökartoituksessa energia-asiantuntijamme selvittää perusteellisesti kuinka maalämpö soveltuu juuri teidän kiinteistöönne.

ratkaisut

2. Vaihe

Etsimme sopivimman ratkaisun

Kartoituksen päätteksi luovutamme asiakkaalle realistisesti tehdyn säästölaskelman sekä tarkan tarjouksen kohteeseen soveltuvasta maalämpöratkaisusta.

Asennus

3. Vaihe

Toimitamme ja asennamme tuotteet

Laitteet asennetaan koulutettujen asentajien toimesta ja opastamme myös laitteiden käyttöönoton.

huolto

4. Vaihe

Nauti vain palvelusta, me myös huollamme

Asennuksen jälkeen säädämme järjestelmän optimaaliseen toimintaan ja opastamme järjestelmän ylläpidossa.

Katso referenssimme

Olemme toteuttaneet yli 1.000 maalämpöjärjestelmää hyvin erilaisiin ja erikokoisiin kiinteistöihin.