Yrittäjä, helpota arkeasi St1 Yrityskortilla

Huippuluokan polttonesteitä edullisemmin

Kun käytät maksutonta St1 Yrityskorttia, saat 3 senttiä alennusta bensiinin, dieselin ja polttoöljyn litrahinnasta ensimmäisen kolmen kuukauden ajan. 

Helppoa turvallisuutta

Voit valita korttiin joko täyden tai rajoitetun osto-oikeuden tarpeidesi mukaan.

  • Vapaa osto-oikeus: kaikki St1- ja Shell-asemilla myytävät tuotteet
  • Rajoitettu osto-oikeus: kaikki polttoaineet, autonesteet ja pesut

Helpotusta yrittäjän kiireiseen arkeen

St1 Yrityskortti helpottaa yrityksesi kirjanpitoa. Kaikki tapahtumat laskutetaan kerran kuukaudessa kirjanpitokelpoisella laskulla eikä tankkauskuitteja tarvitse enää säilyttää.

Yrityskortti

Hae St1 Yrityskorttia

Yrittäjä, helpota arkeasi ja hae St1 Yrityskorttia jo tänään!

Laaja asemaverkosto

Voit keskittyä yritystoimintaasi, kun St1 Yrityskortti takaa matkasi sujuvuuden. St1 Yrityskortilla käytettävissäsi on yli 400 St1- ja Shell-huoltoasemaa, jotka palvelevat sinua ympäri Suomen. Asemiltamme saat autoosi huippuluokan polttonesteet sekä laadukkaat autopesut. Tarpeisiisi sopivan palvelun löydät aina reittisi varrelta!

Palvelut autolle ja kuljettajalle

Asemamme tarjoavat palveluita niin auton kuin kuljettajankin hyvinvointiin. Samalla kun pysähdyt tankkaamaan voit hyödyntää asemiemme monipuoliset kahvila- ja ravintolapalvelut. 

Asema

Hae korttia tai kysy lisää!

Yrityskorttiasiakkaana säästät sekä vaivaa että rahaa

Kirjanpitokelpoisen laskun ansiosta voit unohtaa tankkauskuittien säilyttämisen. Säästät myös rahaa: saat ensimmäisen kolmen kuukauden ajan 3 sentin alennuksen jokaiselta litralta.

Tarvittaessa saat lisätietoja St1 Yrityskortista ilmaisnumerostamme 0800-13770 (24h) tai sähköpostitse kortit@st1.fi. Voit hakea St1 Yrityskorttia tunnistautumalla pankkitunnuksillasi.

Puhtaan voiman vallankumous

Puhtaan voiman vallankumous

Paljon autoilevat yrittäjät ovat avainpelaajia taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Koska me St1:llä investoimme uusiutuvien energiaratkaisujen kehittämiseen, jokainen tankkauskerta asemillamme on valinta puhtaan voiman vallankumouksen puolesta.

arrow-left
Hei, onko sinulla jotain kysyttävää? Avaa chat