Tuemme suomalaista maastohiihtoa

20 vuotta yhteistyötä - St1 ja maastohiihtomaajoukkue

St1 on toiminut Suomen maastohiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppanina vuodesta 2001 asti. Suomalaisena energiayhtiönä kotimaisen huippu-urheilun tukeminen on meille kunnia-asia. Maastohiihto on luonteva tukikohde, sillä laji vaatii samoja ominaisuuksia kuin oma toimintamme: pitkäjänteisyyttä, periksiantamattomuutta ja rohkeutta. Kestävyyslajina maastohiihto on myös suomalaisen periksiantamattomuuden lipunkantaja. Ladulla annetaan kaikkensa hampaat irvessä, vaikka suksi ei aina luistaisikaan tai olosuhteet eivät olisi otollisimmat. Kaiken takana on mittaamaton kunnianhimo, halu voittaa itsensä ja kilpakumppaninsa yhä uudelleen ja uudelleen.

Me St1:llä investoimme puhtaamman energian luomiseen, tekoihin, joilla on suuri vaikutus. Muutos ei kuitenkaan synny hetkessä, vaan se vaatii samaa pitkäjänteisyyttä ja periksiantamattomuutta kuin huippu-urheilukin.

St1-ryhmä

Huippu-urheilijan on oltava valmis tekemään väsymättömästi töitä tavoitteidensa eteen. Kaiken perustana on jokapäiväinen harjoittelu, joka vaatii paljon, vaikka palkinnot siintävät vasta tulevaisuudessa.

Iso osa tuestamme onkin kohdistettu maastohiihdon junioritoimintaan ja olemme erityisen ylpeitä siitä, että maastohiihdon nuorten maajoukkue, St1-ryhmä, kantaa nimeämme.

Hiihtoliitto

Eläköön suomalainen maastohiihto!

Olemme kulkeneet yhtä matkaa Suomen nykyisten ja tulevien maastohiihtotoivojen kanssa jo pienen ihmisiän verran. Yhteinen matkamme on ollut upea ja se on ollut täynnä kovaa työtä, periksiantamatonta taistelua sekä riemun ja onnistumisen hetkiä. Aina olemme menneet hyvällä  energialla eteenpäin. Ja mikä tärkeintä, yhteistyömme jatkuu tulevinakin vuosina.

Puhdas energia ei ole yhden tekemää.

Puhdas energia ei ole yhden tekemää

Muutos parempaan tehdään yhdessä!

Me St1:llä investoimme puhtaamman energian luomiseen, tekoihin, joilla on suuri vaikutus. Muutos parempaan ei ole koskaan yhden tekemää. Siihen tarvitaan meitä kaikkia – sinua ja minua. Liity puhtaan energian tekijöiden joukkoon!