Tuemme suomalaista maastohiihtoa

St1 tukee maastohiihtoa

St1 on toiminut Suomen hiihtoliiton pääyhteistyökumppanina jo vuodesta 2001. Olemme suomalainen energiayhtiö, joten kotimaisen huippu-urheilun tukeminen on ollut helppo valinta. Meille suomalainen maastohiihto on luonteva tukikohde, sillä se vaatii samoja ominaisuuksia kuin oma toimintamme: pitkäjänteisyyttä, periksiantamattomuutta ja rohkeutta.

Menestyvän huippu-urheilijan on oltava valmis tekemään väsymättömästi töitä tavoitteidensa eteen huolimatta siitä, kuinka kaukaisilta ne tuntuvat. Kaiken perustana on jokapäiväinen harjoittelu, joka vaatii paljon, vaikka palkinnot siintävät vasta tulevaisuudessa. Iso osa tuestamme onkin kohdistettu maastohiihdon junioritoimintaan.

Kestävyyslajina maastohiihto on myös perinteisen suomalaisen periksiantamattomuuden lipunkantaja. Ladulla annetaan kaikkensa hampaat irvessä, vaikka suksi ei aina luistaisikaan tai olosuhteet eivät olisi otollisimmat. Kaiken takana on mittaamaton kunnianhimo, halu voittaa itsensä sekä kilpakumppaninsa yhä uudelleen ja uudelleen.

Myös St1 tekee jatkuvasti töitä tuottaakseen puhtaampaa energiaa jätteitä kierrättämällä. Näin saamme liikenteen käyttöön yhä parempia polttoaineratkaisuja. Muutos ei synny kuitenkaan hetkessä, vaan se vaatii samaa pitkäjänteisyyttä ja periksiantamattomuutta kuin huippu-urheilukin.

Mitä on sisun merkitys hiihtäjälle?

Mitä kunnianhimo tarkoittaa hiihtäjälle?

Mitä pitkäjänteisyys merkitsee hiihtäjälle?

arrow-left
Hei, onko sinulla jotain kysyttävää? Avaa chat