Tuemme suomalaista maastohiihtoa

Pitkäaikaiset kumppanit - St1 ja maastohiihtomaajoukkue

St1 on toiminut Suomen maastohiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppanina jo vuodesta 2001. Olemme suomalainen energiayhtiö, joten kotimaisen huippu-urheilun tukeminen on sopinut meille hyvin. Meille suomalainen maastohiihto on luonteva tukikohde, sillä se vaatii samoja ominaisuuksia kuin oma toimintamme: pitkäjänteisyyttä, periksiantamattomuutta ja rohkeutta.

Menestyvän huippu-urheilijan on oltava valmis tekemään väsymättömästi töitä tavoitteidensa eteen huolimatta siitä, kuinka kaukaisilta ne tuntuvat. Kaiken perustana on jokapäiväinen harjoittelu, joka vaatii paljon, vaikka palkinnot siintävät vasta tulevaisuudessa. Iso osa tuestamme onkin kohdistettu maastohiihdon junioritoimintaan. Olemme ylpeitä siitä, että maastohiihdon nuorten maajoukkue, St1-ryhmä, kantaa nimeämme.

Kestävyyslajina maastohiihto on myös perinteisen suomalaisen periksiantamattomuuden lipunkantaja. Ladulla annetaan kaikkensa hampaat irvessä, vaikka suksi ei aina luistaisikaan tai olosuhteet eivät olisi otollisimmat. Kaiken takana on mittaamaton kunnianhimo, halu voittaa itsensä sekä kilpakumppaninsa yhä uudelleen ja uudelleen.

Myös St1 tekee jatkuvasti töitä tuottaakseen puhtaampaa energiaa valmistamalla edistyneitä polttonesteitä jätteistä, sähköä tuulesta ja lämpöä maasta. Muutos ei synny kuitenkaan hetkessä, vaan se vaatii samaa pitkäjänteisyyttä ja periksiantamattomuutta kuin huippu-urheilukin. 

 

Puhdas energia ei ole yhden tekemää.

Puhdas energia ei ole yhden tekemää

Muutos parempaan tehdään yhdessä!

Me St1:llä investoimme puhtaamman energian luomiseen, tekoihin, joilla on suuri vaikutus. Muutos parempaan ei ole koskaan yhden tekemää. Siihen tarvitaan meitä kaikkia – sinua ja minua. Liity puhtaan energian tekijöiden joukkoon!