Tuotteet

Tutustu tuotteisiimme

Kehitämme laadukkaita polttonesteitä voidaksemme tarjota parasta autollesi. Kehitämme liiketaloudellisesti kannattavia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. Tutustu tarkemmin laajaan tuote- ja palvelutarjontaamme.

Bensiini

Tutustu eri bensiinilaatuihimme ja niiden taloudellisiin sekä toimintavarmuutta lisääviin ominaisuuksiin.

Bensiini

Diesel

Tutustu suomalaisiin oloihin suunniteltuihin diesellaatuihimme ja dieselin ominaisuuksiin.

Diesel

Lämmitysöljy

Lue miten voit säästää energiaa, rahaa ja ympäristöä eri lämmitysmuodoillamme. 

Lämmitysöljy

Moottoripolttoöljy

Moottoripolttoöljyä voidaan käyttää sekä moottoreissa että lämmityksessä. Lue lisää moottoripolttoöljyistämme ja niiden ominaisuuksista.

Moottoripolttoöljy

Biokaasu

Biokaasu kiihdyttää erityisesti raskaan liikenteen siirtymää fossiilisista polttoaineista kohti uusiutuvan energian vaihtoehtoja sekä vähentää riippuvuutta tuontipolttoaineista.

Biokaasu

Lähienergia

Tytäryhtiömme St1 Lähienergia Oy:n tuotevalikoima kattaa erilaiset lämpöpumppujärjestelmät niin pieniin kesäasuntoihin, kerros- ja rivitaloihin kuin isoihin liikerakennuksiinkin.

Lähienergia

Raskaat polttoöljyt

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös vähärikkiset raskaat polttoöljyt vaativimpiinkin ammattikäyttökohteisiin.

Raskaat polttoöljyt

Palvelut

St1- ja Shell-huoltoasemat palvelevat sinua ympäri Suomen. Verkostomme yli 400 asemaa tarjoavat palveluita kuljettajan ja auton hyvinvointiin.

 

Polttonesteklinikka

Tiedätkö mistä bensiini, diesel ja moottoripolttoöljy koostuvat? Me St1:llä haluamme, että tunnet käyttämäsi tuotteen ja sen ominaisuudet sekä rakenteen.