St1 Business – palvelun uusi ulottuvuus on täällä

Lue lisää

Lataa raportit silloin kun se sinulle sopii

Tiesitkö, että voit hakea polttoainetukea Valtiokonttorin verkkosivujen kautta? Hakuaika on 1.11.-30.11.2022. Hakuun tarvittavat raportit voit ladata St1- ja Shell -portaaleista kirjautumalla omilla tunnuksillasi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, käy rekisteröitymässä portaaliin.

St1- ja Shell -yrityskortit käytössäsi

Yrityskortit tuovat etuja yrittäjän sekä työntekijöiden arkeen. Monipuoliset kortit tekevät tankkaamisesta edullisempaa ja kirjanpidosta sujuvampaa! Lue lisää ja pyydä tarjous.

Taksikuski mittarikentällä

Ammattiliikenteen ja ammattikuljettajien palvelut

St1- ja Shell-asemaverkoston palvelut käytössäsi

Kattava asemaverkosto ja kuljettajapalvelut varmistavat vaivattoman tiellä liikkumisen, olitpa sitten liikkeellä raskaalla kalustolla, pakettiautolla tai henkilöautolla. Reittisi varrelta löydät tarpeisiisi sopivat palvelut. Tutustu polttoainevalikoimaamme, HelmiSimpukka -ravintoloidemme tarjontaan, rahtarisauna- ja suihkutiloihin sekä Perfect -autopesuihimme.

St1 yritysasiakkaan uutiskirje

Tilaa St1 yritysasiakkaan uutiskirje

St1 yritysasiakkaan uutiskirje tarjoaa hyödylllistä tietoa yritysasiakkaalle liikenteessä. Uutiskirje on tarkoitettu kaikille St1- tai Shell -yrityskorttien omistaville henkilöille. Informoimme kirjeessä muun muassa asemaverkosto muutoksista- ja uudistuksista, autoilijan eduista ja tarjoamme vinkkejä yritysasiakkaan arkeen. 

HelmiSimpukan itsetehty munkki

HelmiSimpukoista makuja joka lähtöön

Tarjoamme HelmiSimpukoissa monipuolista ruokaa laadukkaista raaka-aineista, ympäri Suomen. Ruokalistalta löydät aina sekä uutuuksia että klassikkoja – kotimaisia raaka-aineita suosien ja kantistarjouksia unohtamatta. Palvelemme aamusta myöhäiseen iltaan tai kellon ympäri. Tervetuloa!

Yritysasiakas tankkaa autoa

Tee yrityksestäsi puhtaan energian tekijä

Ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tarvitsemme tekoja ja puhtaan energian tekijöitä. Valitsemalla meidät olet mukana tukemassa investointejamme uusiutuvaan energiaan - yhdessä luomme puhtaampaa huomista. Tee yrityksestäsi puhtaan energian tekijä jo tänään.

Premium polttonesteemme

Parasta ajoneuvollesi

Tutustu laadukkaisiin bensiini-, diesel- ja moottoripolttoöljytuotteisiimme.