St1 Business – palvelun uusi ulottuvuus on täällä

Lue lisää

Polttonesteperheemme uudistui!

Tutustu tuliseen St1 Infernoon ja muihin uutuuksiimme

St1 Inferno on tulisin uutuutemme. 

Inferno puhdistaa ja pitää öljypolttimet puhtaina mahdollistaen tehokkaimman palamisprosessin.

St1 yhteistyössä

Pirjon Pakarin uuneissa roihuaa St1:n lisäaineistettu polttoöljy

Pirjon Pakari leipoo leivät lisäaineitta, mutta luottaa polttonesteissään lisäaineistuksen voimaan. Valtaosa Pirjon Pakarin leipomoiden uuneista lämpenee St1:n laadukkaasti lisäaineistetulla polttoöljyllä.

Ajankohtaista

St1 HVO Diesel -tankkausverkosto laajentui

Uusiutuvan dieselin kysyntä kasvaa, ja olemmekin tuoneet uusiutuvan HVO Dieselin uutena tuotteena myyntiin neljälle asemallemme:

St1 yhteistyössä

Tonttila tankkaa uusiutuvaa dieseliä

Tonttilan Nosto ja Kuljetus tankkaa St1:n uusiutuvaa HVO Dieseliä osaan kalustoaan. Laajentunut uusiutuvan dieselin asemaverkosto tekee uusiutuvan polttonesteen suosimisesta entistä mutkattomampaa.

Ajankohtaista

Rakennamme biokaasun tankkausverkostoa raskaalle liikenteelle

Rakennamme Hämeenlinna Iittalan ja Mäntsälän asemiemme yhteyteen nesteytetyn biokaasun tankkauspisteitä, jotka on tarkoitus avata vuodenvaihteessa. Tavoitteenamme on rakentaa valtakunnallinen biokaasuasemien tankkausverkosto raskaalle liikenteelle.

St1- ja Shell -yrityskortit käytössäsi

Yrityskortit tuovat etuja yrittäjän sekä työntekijöiden arkeen. Monipuoliset kortit tekevät tankkaamisesta edullisempaa ja kirjanpidosta sujuvampaa! Lue lisää ja pyydä tarjous.

St1 Polttoöljyt

Tutustu uusiin tuotteisiin St1 Roihuun ja Infernoon

Olemme lanseeranneet uuden St1 Polttoöljyjen tuoteperheen

Uusiutuneesta polttoöljyvalikoimastamme löydät niin laadukkaat perustuotteet, polttoöljyinnovaatiot kuin huippuluokan premium-vaihtoehdot – valikoimastamme löydät siis tuotteet jokaiseen tarpeeseen!

St1 ja Yellow line

Ammattiliikenteen ja ammattikuljettajien palvelut

St1- ja Shell-asemaverkoston palvelut käytössäsi

Kattava asemaverkostomme monipuolisine palveluineen varmistaa vaivattoman tiellä liikkumisen, olitpa sitten liikkeellä raskaalla kalustolla, pakettiautolla tai henkilöautolla. Reittisi varrelta löydät sinulle tarpeelliset palvelut. Tutustu siis polttoainevalikoimaamme, HelmiSimpukka-ravintoloiden tarjontaan, rahtarisauna- ja suihkutiloihin sekä Perfect-autopesuihimme.

St1 kumppanina

Lisää tehoa ja sujuvuutta arkeen

Me St1:llä teemme yhteistyötä yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa – ympäri Suomen. Liuttu Logistiikan ja St1:n kumppanuus on oiva esimerkki pitkäaikaisesta yhteistyöstä, jota St1 Business -palvelukokonaisuus syvensi ja sujuvoitti entisestään.

HelmiSimpukan itsetehty munkki

HelmiSimpukoista makuja joka lähtöön

Tarjoamme HelmiSimpukoissa monipuolista ruokaa laadukkaista raaka-aineista, ympäri Suomen. Ruokalistalta löydät aina sekä uutuuksia että klassikkoja – kotimaisia raaka-aineita suosien ja kantistarjouksia unohtamatta. Palvelemme aamusta myöhäiseen iltaan tai kellon ympäri. Tervetuloa!

St1 yritysasiakkaan uutiskirje

Tilaa St1-yritysasiakkaan uutiskirje

Uutiskirjeemme tarjoaa hyödyllistä tietoa yritysasiakkaalle liikenteessä. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa muun muassa asemaverkostomme muutoksista ja uudistuksista sekä yritysasiakkaan eduista.

Premium polttonesteemme

Parasta ajoneuvollesi

Tutustu laadukkaisiin bensiini-, diesel- ja moottoripolttoöljytuotteisiimme.