St1 Business – palvelun uusi ulottuvuus on täällä

Lue lisää

Hanki PIN-koodisi nyt

Parannamme korttimaksamisen turvallisuutta. Jatkossa St1- ja Shell-yrityskorteilla ja Shell Card Private -korteilla maksetaan kaikki ostot kassalla sekä polttoainemittarilla PIN-koodia käyttäen.
Varmistathan siis, että sinulla on korttisi PIN-koodi tiedossa.

St1-yrityskorttiasiakkaana tilaat oman PIN-koodisi, tai PIN-koodit yrityksesi korteille, kätevästi kirjautumalla St1 Business Omille sivuille. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia Omille sivuille, pääset rekisteröitymään käyttäjäksi täältä. Vaihtoehtoisesti voit tilata PIN-koodisi tunnusluvun tilauslomakkeella. Voit olla myös yhteydessä St1 Asiakaspalveluun sähköpostitse kortit@st1.fi: mainitsethan tällöin yrityksesi y-tunnuksen viestissäsi. Asiakaspalvelumme palvelee lisäksi puhelimitse numerossa 0800 131 031.

Lataa raportit silloin kun se sinulle sopii

Tiesitkö, että voit hakea suoraan vuoden 2022 raportit St1- ja Shell -portaaleista kirjautumalla omilla tunnuksillasi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, käy rekisteröitymässä portaaliin.

St1- ja Shell -yrityskortit käytössäsi

Yrityskortit tuovat etuja yrittäjän sekä työntekijöiden arkeen. Monipuoliset kortit tekevät tankkaamisesta edullisempaa ja kirjanpidosta sujuvampaa! Lue lisää ja pyydä tarjous.

Taksikuski mittarikentällä

Ammattiliikenteen ja ammattikuljettajien palvelut

St1- ja Shell-asemaverkoston palvelut käytössäsi

Kattava asemaverkostomme monipuolisine palveluineen varmistaa vaivattoman tiellä liikkumisen, olitpa sitten liikkeellä raskaalla kalustolla, pakettiautolla tai henkilöautolla. Reittisi varrelta löydät sinulle tarpeelliset palvelut. Tutustu siis polttoainevalikoimaamme, HelmiSimpukka-ravintoloiden tarjontaan, rahtarisauna- ja suihkutiloihin sekä Perfect-autopesuihimme.

Tee yrityksestäsi puhtaan energian tekijä

Tee yrityksestäsi puhtaan energian tekijä

Ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tarvitsemme tekoja ja puhtaan energian tekijöitä. Valitsemalla meidät olet mukana tukemassa investointejamme uusiutuvaan energiaan - yhdessä luomme puhtaampaa huomista. Tee yrityksestäsi puhtaan energian tekijä jo tänään.

St1 kumppanina

Lisää tehoa ja sujuvuutta arkeen

Me St1:llä teemme yhteistyötä yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa – ympäri Suomen. Liuttu Logistiikan ja St1:n kumppanuus on oiva esimerkki pitkäaikaisesta yhteistyöstä, jota St1 Business -palvelukokonaisuus syvensi ja sujuvoitti entisestään.

St1 yritysasiakkaan uutiskirje

Tilaa St1-yritysasiakkaan uutiskirje

Uutiskirjeemme tarjoaa hyödyllistä tietoa yritysasiakkaalle liikenteessä. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa muun muassa asemaverkostomme muutoksista ja uudistuksista sekä yritysasiakkaan eduista.

HelmiSimpukan itsetehty munkki

HelmiSimpukoista makuja joka lähtöön

Tarjoamme HelmiSimpukoissa monipuolista ruokaa laadukkaista raaka-aineista, ympäri Suomen. Ruokalistalta löydät aina sekä uutuuksia että klassikkoja – kotimaisia raaka-aineita suosien ja kantistarjouksia unohtamatta. Palvelemme aamusta myöhäiseen iltaan tai kellon ympäri. Tervetuloa!

Premium polttonesteemme

Parasta ajoneuvollesi

Tutustu laadukkaisiin bensiini-, diesel- ja moottoripolttoöljytuotteisiimme.