HVO – Uusiutuva Diesel

Lue lisää

St1 Oy ottaa käyttöön metsäurakointitoimituksiin uuden palvelumaksun toukokuussa 2022

Palvelumaksu otetaan käyttöön vain niissä metsäkohdetoimituksissa, missä polttoainetoimitus tehdään nimetyn tieosuuden ulkopuolelle. Palvelumaksu on jatkossa 40 € (alv. 0 %) per toimitus ja se näkyy erillisenä rivinä laskussa. Urakoitsija voi välttää palvelumaksun siirtämällä säiliöt pois nimettömiltä tieosuuksilta isompien nimettyjen teiden varteen, mahdollisuuksien mukaisesti.

Helpota arkeasi – ota käyttöösi St1 Yritysportaali

St1 Yritysportaalin avulla tilaat polttoaineet suoraan säiliöön. Asioi kätevästi tietokoneella tai mobiililaitteella – aina ilman turhaa jonottamista.

St1- ja Shell -yrityskortit käytössäsi

Yrityskortit tuovat etuja yrittäjän sekä työntekijöiden arkeen. Monipuoliset kortit tekevät tankkaamisesta edullisempaa ja kirjanpidosta sujuvampaa! Lue lisää ja pyydä tarjous.

Taksikuski mittarikentällä

Ammattiliikenteen ja ammattikuljettajien palvelut

St1- ja Shell-asemaverkoston palvelut käytössäsi

Kattava asemaverkosto ja kuljettajapalvelut varmistavat vaivattoman tiellä liikkumisen, olitpa sitten liikkeellä raskaalla kalustolla, pakettiautolla tai henkilöautolla. Reittisi varrelta löydät tarpeisiisi sopivat palvelut. Tutustu polttoainevalikoimaamme, HelmiSimpukka -ravintoloidemme tarjontaan, rahtarisauna- ja suihkutiloihin sekä Perfect -autopesuihimme.

St1 yritysasiakkaan uutiskirje

Tilaa St1 yritysasiakkaan uutiskirje

St1 yritysasiakkaan uutiskirje tarjoaa hyödylllistä tietoa yritysasiakkaalle liikenteessä. Uutiskirje on tarkoitettu kaikille St1- tai Shell -yrityskorttien omistaville henkilöille. Informoimme kirjeessä muun muassa asemaverkosto muutoksista- ja uudistuksista, autoilijan eduista ja tarjoamme vinkkejä yritysasiakkaan arkeen. 

HelmiSimpukan itsetehty munkki

Meiltä saat teiden parasta ruokaa

HelmiSimpukka-ravintolat

HelmiSimpukka-ravintolat ympäri Suomen tarjoavat teiden parasta ruokaa. Maista maukas aamiainen, herkullinen lounas, maittava ruokalista sekä kahvilan herkut. Me HelmiSimpukoissa panostamme aamiaisenlounaan, kahvihetken ja ruokalistan annoksien herkulliseen makuun, nopeuteen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Tervetuloa!

Yritysasiakas tankkaa autoa

Tee yrityksestäsi puhtaan energian tekijä

Ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tarvitsemme tekoja ja puhtaan energian tekijöitä. Valitsemalla meidät olet mukana tukemassa investointejamme uusiutuvaan energiaan - yhdessä luomme puhtaampaa huomista. Tee yrityksestäsi puhtaan energian tekijä jo tänään.

Premium polttonesteemme

Parasta ajoneuvollesi

Tutustu laadukkaisiin bensiini-, diesel- ja moottoripolttoöljytuotteisiimme.

Ota yhteyttä

Tilaa lämmitysöljyä (24h)

0800 131 031

Soita lämmitysöljymyyntiin, tai tilaa lämmitysöljyä verkkosivuiltamme

St1 Asiakaspalvelu

0800 131 031

Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ma-pe klo 8-18. Korttien sulkupalvelu 24h. Sähköposti asiakaspalvelu@st1.fi

Shell Asiakaspalvelu

0800 199 899

Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ma-pe klo 8-18. Korttien sulkupalvelu 24h. Sähköposti asiakaspalvelu@st1.fi

Yhteydenottolomakkeet

Lähetä kysymyksesi lomakkeella

Siirry lomakkeisiin aihealueittain tästä

Sosiaalinen media

Seuraa meitä

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta.

Yritysmyynti

Kysyttävää yrityskorteista tai suoratoimituksista? Yritysmyyntimme auttaa mielellään! Katso alueesi yritysmyynnin yhteystiedot täältä