Lämmitysöljy

Laadukkaat lämmitysöljyt St1:ltä

Varmista mukavat kotiolot laadukkailla St1 lämmitysöljyillä, jotka pitävät myös suuttimet ja palopinnat puhtaina sekä pienentävät kulutusta ja päästöjä.
Tilaa lämmitysöljyä verkkosivuiltamme tai ota yhteyttä maksuttomaan asiakaspalveluumme puh. 0800 131 031 (arkisin klo 7–17 ja lauantaisin klo 9–15).

St1 lämmitysöljyn tilaukset laskuttaa ja toimittaa tytäryhtiömme Lämpöpuisto Oy.

Lämmitysöljymme

Monipuolisilla lämmitysratkaisuillamme voit säästää energiaa, rahaa ja ympäristöä.
Valitse tarpeisiisi sopivin tuote uudistuneesta polttoöljyjen tuoteperheestämme: St1 Inferno, St1 Roihu ja St1 Polttoöljy.

St1 HVO Uusiutuva Polttoöljy

St1 HVO Uusiutuva Polttoöljy

Sopii kaikkiin diesel-käyttöisiin työkoneisiin sekä lämmitykseen

St1 Inferno

St1 Inferno

St1 Inferno tarjoaa nimensä veroista suorituskykyä huippulaatua arvostaville öljylämmittäjille. Premium-luokan lisäaineistuksen ansiosta se palaa tehokkaammin, puhtaammin ja tulisemmin kuin yksikään muu. Siksi St1 Inferno pitää lämmitysjärjestelmät puhtaana ja puhdistaa epäpuhtaudet vanhemmistakin laitteista. Kun vaadit parasta, valintasi on St1 Inferno.

St1 Roihu

St1 Roihu

St1 Roihu on laatutietoisen öljylämmittäjän valinta. Puhtaasti palava liekki pitää lämmityskaluston puhtaana ja iskukykyisenä kovemmassakin käytössä. Laadukkaasti lisäaineistettu St1 Roihu helpottaa laitteiston ylläpitoa, luo huolettomuutta ja tuo säästöjä pitkässä juoksussa. Kun vaadit laatua, valintasi on St1 Roihu.
 

St1 Polttoöljy

St1 Polttoöljy

St1 Polttoöljy on toimiva valinta niin lämmitykseen kuin työkonekäyttöön. Sujuvat toimitukset sekä tuotteen kesä- ja talvilaadut varmistavat, että arki rullaa mutkattomasti vuoden jokaisena päivänä. Kun vaadit huoletonta perusratkaisua hyvään hintaan, valintasi on St1 Polttoöljy.
 

St1 HVO

St1 HVO

St1 HVO on uusiutuva polttoöljy lämmitys- ja konekäyttöön. Tämä premiumtason vetykäsitelty kasviöljy valmistetaan korkealaatuisista jäte- ja tähderaaka-aineista. St1 HVO palaa puhtaammin ja pienentää kasvihuonepäästöjä jopa 90 %. Kun vaadit edistyksellisyyttä, valitse St1 HVO.

Käteisalennuskortti

Käteisalennuskortilla aina alennusta lämmitysöljystä

Käteisalennuskortin hyödyntäminen lämmitysöljytilausten yhteydessä kannattaa: saat heti etua! Jos sinulta ei löydy vielä korttia, niin käy tilaamassa se kätevästi täältä. Samalla saat lisätietoa maksuttoman Käteisalennuskortin muistakin eduista, kuten polttoaine-sekä HelmiSimpukka -ravintoloiden alennuksista.

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

Käyttöturva- ja tuotetiedotteet sekä sopimusehdot

Täältä löydät kootusti tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet, tuotetiedotteet sekä sopimusehdot.