Tilaa lämmitysöljyä kätevästi netistä

Hyppää suoraan mukavuusalueelle ja tilaa laadukkaat lämmitysöljyt St1:ltä täältä tilausportaalista. Voit myös tehdä tilauksen maksuttomasta numerosta 0800 131 031 (24h). Maksa tilaus 1-5 erässä.

Turhasta käynnistä veloitetaan

Sujuvan ja turvallisen säiliöautotoimituksen edellytys on, että lumityöt ja liukkauden torjunta on hoidettu kohteessa kuntoon ennen toimitusta. Lisäksi laitteisto ja säiliöt tulee olla teknisesti kunnossa ja tarkoitettu nestemäisten polttoaineiden käsittelyyn. Varmistathan siis omalta osaltasi, että toimituskohde ja laitteisto on kunnossa. Mikäli edellytykset lämmitysöljyn turvalliseen toimittamiseen eivät täyty, veloitamme turhasta käynnistä.

Vahva tunnistautuminen St1 lämmitysöljyn tilausportaalissa

EU:n uuden maksupalveludirektiivin mukainen maksaminen edellyttää asiakkaan vahvaa tunnistautumista etämaksamisessa. Tämä koskee myös St1 Lämmitysöljyn tilausportaalia. Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme asiointi on turvallista ja sujuvaa, joten tutustuthan seuraaviin tilaamiseen ja maksamiseen liittyviin ohjeisiin huolellisesti.

Kun tilaat lämmitysöljyä, toimi näin:
Kirjautuessasi tilausportaaliin pyydetään sinulta vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen voit jatkaa tilauksen tekemistä normaalisti.
Mikäli sinulla on kysymyksiä tilaamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, maksamiseen tai sen turvallisuuteen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puh. 0800 131 031.

Tilaa lämmitysöljyä kätevästi netistä

Laske lämmitysöljyn hinta ja tee tilaus

Teho Opti Premium

Teho Opti Premium on laadukkain ja käytössä edullisin lämmitysöljymme. Laadukas lisäaineistus puhdistaa järjestelmää ja pitää suuttimet ja palopinnan puhtaana. Lisäaineistus myös parantaa voitelevuutta vähentäen huoltokustannuksia. Öljynkulutus ja päästöt laskevat, kun energian hyötysuhde kasvaa - St1 Teho Opti Premium -lämmitysöljyn käyttö lähes puolittaa CO- ja NOx-päästöt verrattuna tavalliseen lämmityspolttoöljyyn. 

St1 Opti

Valikoimamme monikäyttöisin kevyt ja rikitön polttoöljy St1 Opti sopii niin lämmitysöljyksi kuin käytettäväksi trukeissa ja työkoneissa. St1 Opti -polttoöljyä saa sekä kesä- että talvilaatuisena, ja se täyttää eurooppalaisen EN 590 -standardin vaatimukset.

Talvi- ja kesälaadut

Kesä- ja talvikausille löytyy omat lämmitysöljynsä. Kesä- ja talvilaadut eroavat toisistaan pakkaskestävyydeltään. St1 lämmitysöljyjen talvilaadun pakkaskestävyys on -29 astetta, kun taas kesälaatu ei kestä pakkasta. Tutustu tuotetietoihin täällä

Käteisalennuskortti

Käteisalennuskortilla aina alennusta lämmitysöljystä

Käteisalennuskortin hyödyntäminen lämmitysöljytilausten yhteydessä kannattaa: saat heti etua! Jos sinulta ei löydy vielä korttia, niin käy tilaamassa se kätevästi täältä. Samalla saat lisätietoa maksuttoman Käteisalennuskortin muistakin eduista, kuten polttoaine-sekä HelmiSimpukka -ravintoloiden alennuksista.

Turvalliset täyttöliittimet

Vanhat sakaraliittimet tulee turvallisuuden takia olla vaihdettuna nykysäädösten mukaiseen nokkavipuliittimeen, niin sanottuun Camlock-liittimeen. Nokkavipuliittimet eivät ole alttiita tärinälle, jota säiliötä täytettäessä aiheutuu. Lämmitysöljyn kuljettajat on ohjeistettu niin, ettei sakaraliittimillä varustettuihin kohteisiin enää toimiteta öljyä 1.7.2018 jälkeen.