St1 yhteistyössä kuljetus- ja logistiikka-alan edunvalvoja SKAL:n kanssa

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. SKAL:n jäsenkuntaan kuuluu noin 4700 kuljetus- ja logistiikka-alan yritystä.

St1 ja SKAL tekevät yhteistyötä yhteisiä arvoja vaalien. Näihin kuuluvat vastuullisuus, suomalaisuus, rohkeus ja luotettavuus. Molemmat toimijat ovat alallaan innovatiivisia uudistajia ja yhdessä voimme toimia tehokkaasti kuljetusyrityksen ja kuljetusalan sekä kestävän, puhtaan liikenteen puolesta. Tavoitteenamme on edistää ja helpottaa kuljettajien ja kuljetusyritysten matkaa tien päällä ja tehdä siitä mahdollisimman sujuva, turvallinen ja vastuullinen. Lisäksi haluamme yhdessä parantaa kuljettajien mahdollisuuksia levätä ja palautua työnsä lomassa.

SKAL Liikenteessä

Olemme mukana SKAL Liikenteessä -päivässä 16.3.2023

SKAL Liikenteessä -tapahtumapäivän tavoitteena on tuoda lisää myönteistä näkyvyyttä alalle ja järjestölle sekä korostaa kuljetusalan merkityksellisyyttä ympäri Suomen. Päivän aikana SKALin toimihenkilöt vierailevat paitsi kuljetus- ja logistiikkayrityksissä myös St1:n asemaverkoston asemilla. SKALin toimihenkilöitä pääset tapaamaan aamukahvien merkeissä torstaina 16.3. seuraavilla asemilla:

 • Shell HelmiSimpukka Siilinjärvi
 • Shell HelmiSimpukka Äänekoski Hirvaskangas
 • Shell HelmiSimpukka Mäntsälä P
 • Shell HelmiSimpukka Ylöjärvi
 • Shell HelmiSimpukka Vantaa Ruskeasanta
 • Shell HelmiSimpukka Hämeenlinna Iittala
 • Shell HelmiSimpukka Porvoo Kuninkaanportti
 • Shell HelmiSimpukka Laitila
 • Shell HelmiSimpukka Raasepori Karjaa
 • Shell HelmiSimpukka Pihtipudas Putaanportti
 • St1 Ylistaro
SKAL -jäsenkorttiedut

SKAL-jäsenkortillasi teiden parhaat edut!

SKAL-jäsenkortilla tankkaat kilpailukykyisin hinnoin yli 400 St1- ja Shell-asemalla, nautit HelmiSimpukoiden vaihtuvista ravintolaeduista ja hemmottelet autoasi Perfect-autopesutarjouksin. Rekisteröi SKAL -jäsenkorttisi ja tutustu etuihisi!

 • Kaikki ruokatuotteet -10 % HelmiSimpukoista
 • Jäsenkortti käy Suomessa yli 400 St1- ja Shell-asemalla. (Shell Express -asemat eivät kuulu alennuksen piiriin.)
 • SKAL-jäsenkorttisi toimii myös St1 Käteisalennuskorttina! 

SKAL-jäsenkortin rekisteröinti vaatii kirjautumisen St1 Omille sivuille.

St1 Business Suomi -sovellus

Ota käyttöösi St1 Business ja helpota työtäsi!

St1 Business – parhaat palvelut liikkuvalle yrittäjälle

St1 Business Omilla sivuilla voit hoitaa kaikki kortteihin liittyvät asiat yhden työkalun avulla. Voit esimerkiksi tilata uusia yrityskortteja ja hallinnoida korttien käyttöä sekä tarkastella laskuja. Voit myös ottaa käyttöön St1 Business Suomi -mobiilisovelluksen, jolla tankkaat mobiilisti ympäri Suomen.

Rekan kuljettaja pitelee D-korttia

Tutustu yrityskortteihimme

Pyydä tarjous yrityskorteistamme tarjouspyyntölomakkeella tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. St1 Asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin klo 8-18 (puh. 0800 131 031). Voit myös ottaa yhteyttä chat-palvelun kautta. Muistathan mainita SKAL-jäsenyytesi hakemusta tehdessäsi.


Halutessasi voit myös olla suoraan yhteydessä alueelliseen yritysmyyjään. Yritysmyynnin yhteystiedot löydät täältä.

  Etuja yrittäjille

  Maksuton St1 Yrityskortti tuo edut yrittäjän arkeen. Se tekee tankkaamisesta edullisempaa ja kirjanpidosta sujuvampaa! Lue lisää ja hae korttia nyt.

  shell card

  Shell Card -yrityskortti

  Monipuolinen kortti yrittäjälle ja yrityksille. Käy maksuvälineenä koko Euroopassa.

  Shell Card diesel

  Shell Card -dieselkortti

  Monipuolinen kortti ammattiliikenteelle Suomeen ja Eurooppaan

  Puhdas energia

  Tee yrityksestäsi puhtaan energian tekijä

  Ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tarvitsemme tekoja ja puhtaan energian tekijöitä. Valitsemalla meidät olet mukana tukemassa investointejamme uusiutuvaan energiaan - yhdessä luomme puhtaampaa huomista. Tee yrityksestäsi puhtaan energian tekijä jo tänään.