St1 kunnosti Karjaalla yhden Suomen suurimmista Shell-asemistaan

Yli 20 miljoonaa asiakasta 30 vuoden aikana palvellut Shell Raasepori Karjaa avataan täysin uudistettuna huomenna tiistaina 13.6. klo 9.  Suomalainen energiayhtiö St1 on tehnyt asemalla mittavan remontin, jossa sekä aseman ulko- että sisätilat kokivat muodonmuutoksen. Remontin myötä asema lämmitetään nyt polttoöljyn sijasta St1 Lähienergian toimittamalla maalämpöratkaisulla, joka huolehtii myös aseman jäähdytyksestä kesäisin.

Valtatie 25:n varrella sijaitsevan aseman ulkoista ilmettä on uudistettu ja pysäköintialueita laajennettu. Shell Palvelumestari palvelee asiakkaita mittarikentällä. Sisätilat ovat nyt entistä avarammat ja wc-tilat on kokonaan uusittu.

Entistä parempi palvelutarjonta

Uudistuksen yhteydessä myös aseman palveluita parannettiin. Vilkkaalle asemalle lisättiin palvelevia kassapisteitä sekä asiakkaiden asiointia nopeuttava itsepalvelukassa. Teiden ammattilaisia varten on rakennettu uusi Rahtarisauna.

Shell HelmiSimpukka -ravintolassa tarjolla on runsas noutopöytä aiemman annoslounaan sijaan ja pikaruoan ystäville uutuutena Sibyllan hotdogit ja hampurilaiset. Remontin yhteydessä myös ravintolan terassi laajennettiin ja katettiin. 

Ympäri vuorokauden avoinna olevan aseman kauppiaana toimii Restel Liikenneasemat Oy.

Avajaispäivän kunniaksi asemalla (Lepinpellonkatu 1, Karjaa) tarjotaan kakkukahvit tuhannelle ensimmäiselle asiakkaalle. Aseman uudelleen avausta juhlistetaan myös avajaistarjouksin torstaista sunnuntaihin 15.–18.6.

Lisätietoja

Ketjupäällikkö Tom Hietanen, St1, puh. 0400 436 510, tom.hietanen@st1.fi

St1 on suomalainen energiayhtiö, joka toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ja -tuotteet ulottuvat tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85-korkeaseosetanoliin. Yhtiöllä on bioetanolin tuotantolaitoksia Suomessa ja Ruotsissa, jalostamo Göteborgissa sekä noin 1 450 aseman verkosto: St1- ja Shell-asemia Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. www.st1.fi

arrow-right
Edellinen
St1:n ja Suomen Hiihtoliiton pitkä yhteistyö jatkuu

07.06.17

Seuraava
Uutisoitu polttoaineiden jakelun mahdollinen keskeytyminen ei koske St1- eikä Shell-ketjuja

20.06.17

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki