St1 Yrityskortti

St1 Yrityskortti tuo paljon etuja autoa käyttäville yrittäjille ja yrityksille.

St1 Yrityskortti

Tärkeimmät Edut

  • Maksuton kortti yrittäjälle ja yrityksille
  • Kirjanpitokelpoinen lasku
  • Käy maksuvälineenä kaikilla St1- ja Shell-asemilla Suomessa
  • Huippuluokan polttoaineet edullisemmin
  • Sujuvoita arkeasi liittämällä korttisi St1 Business -palveluun, jonka Omilla sivuilla voit hallinnoida kortteja, tarkastella ostotapahtumia sekä säilytät kirjapitokelvolliset kuitit. Lisäksi saat käyttöösi kätevän mobiilitankkauksen

Käy maksuvälineenä yli 400 asemalla Suomessa

St1 Yrityskortilla saat käyttöösi kahden brändin edut, sillä kortti käy maksuvälineenä yli 400 St1- ja Shell-asemalla Suomessa.

Helpottaa yrityksen kirjanpitoa

Kaikki tapahtumat laskutetaan kerran kuukaudessa kirjanpitokelpoisella laskulla.

Huippuluokan polttonesteet

St1 Yrityskortilla tankkaat edullisemmin laadukkaita ja ympäristöä vähemmän kuluttavia polttonesteitä. Yrityskortilla saat alennusta polttonesteistä kaikilta St1-asemilta ja palvelevilta Shell-asemilta Suomessa.

Hanki PIN-koodisi nyt

Varmistathan, että sinulla on korttisi PIN-koodi tiedossa, sillä jatkossa St1- ja Shell-yrityskorteilla ja Shell Card Private -korteilla maksetaan kaikki ostot kassalla sekä polttoainemittarilla PIN-koodia käyttäen.

St1-yrityskorttiasiakkaana tilaat PIN-koodin kätevästi kirjautumalla St1 Business Omille sivuille. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia Omille sivuille, pääset rekisteröitymään käyttäjäksi täältä. Vaihtoehtoisesti voit tilata PIN-koodisi tunnusluvun tilauslomakkeella. Voit olla myös yhteydessä St1 Asiakaspalveluun sähköpostitse kortit@st1.fi: mainitsethan tällöin yrityksesi y-tunnuksen viestissäsi.

Shell-yrityskorttiasiakkaana voit tilata oman PIN-koodisi, tai PIN-koodit yrityksesi korteille, kirjautumalla Fleet Hubiin. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia Fleet Hubiin, voit pyytää niitä kätevästi täältäVaihtoehtoisesti voit tilata PIN-koodisi tunnusluvun tilauslomakkeella

Kysyttävää yrityskorteista?

Yritysmyyntimme kertoo mielellään lisää

Hae St1 Yrityskorttia verkossa

Näin tilaat kortin verkossa

Hae St1 Yrityskorttia kätevästi verkossa ja allekirjoita omilla verkkopankkitunnuksillasi. Korttiin voit valita joko täyden tai rajoitetun osto-oikeuden:

  • Vapaa osto-oikeus; kaikki St1-/Shell- asemilla myytävät tuotteet
  • Rajoitettu osto-oikeus; kaikki polttoaineet, pesut ja autotarvikkeet

Saat lisätietoja St1 Yrityskortista maksuttomasta asiakaspalvelunumerostamme 0800 131 031 (ma-pe klo 8-16)
tai sähköpostitse kortit@st1.fi.

Pyydä tarjous St1 Yrityskortista

Oletko kiinnostunut St1 Yrityskortista? Lähetä tarjouspyyntö niin olemme sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti.

Tankkaa edullisemmin koko Suomessa

Saat käyttöösi kahden brändin edut, sillä St1 Yrityskortti käy kaikilla yli 400 St1- ja Shell- asemalla Suomessa. Alennusta polttoaineista saa St1-asemien lisäksi kaikilta palvelevilta Shell-asemilta.

St1 Business helpottaa liikkuvan yrittäjän arkea

Sujuvoita työarkea St1 Business -palvelukokonaisuuden työkaluilla. Hallinnoi kortteja Omilla sivuilla ja tankkaa kätevästi St1 Business Suomi -sovelluksella.

St1-yrityskorttien palveluhinnasto ja korttisopimusehdot

Taksikuski mittarikentällä

Ammattiliikenteen ja ammattikuljettajien palvelut

St1- ja Shell-asemaverkoston palvelut käytössäsi

Kattava asemaverkostomme monipuolisine palveluineen varmistaa vaivattoman tiellä liikkumisen, olitpa sitten liikkeellä raskaalla kalustolla, pakettiautolla tai henkilöautolla. Reittisi varrelta löydät sinulle tarpeelliset palvelut. Tutustu siis polttoainevalikoimaamme, HelmiSimpukka-ravintoloiden tarjontaan, rahtarisauna- ja suihkutiloihin sekä Perfect-autopesuihimme.

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti.