Valitse yrityksesi käyttövoimaksi biokaasu

Biokaasun avulla autamme yritysasiakkaitamme harjoittamaan vastuullista ja kustannustehokasta liiketoimintaa pitkälle tulevaisuuteen. Nesteytetyllä biokaasulla voit asiakkaanamme vähentää logistiikkaketjusi päästöjä tehokkaasti.

Asiantuntevat yritysmyyjämme kertovat mielellään lisää biokaasusta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista yrityksellenne. Ole rohkeasti yhteydessä ja keskustellaan lisää aiheesta!

 

Biokaasu on käyttövoimasiirtymän vastuullisin valinta

Ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tarvitsemme uusiutuvia vaihtoehtoja fossiilisten polttoaineiden rinnalle. Fossiilisista polttoaineista irtautuminen tapahtuu asteittain. St1:n energiatransitiossa biokaasulla on merkittävä rooli. Biokaasu kiihdyttää erityisesti raskaan liikenteen siirtymää fossiilisista polttoaineista kohti uusiutuvan energian vaihtoehtoja sekä vähentää riippuvuutta tuontipolttoaineista.

Biokaasun edut

Biokaasu on lähes hiilineutraali käyttövoimavaihtoehto ja 100 % uusiutuva polttoaine. Valitsemalla yrityksesi käyttövoimaksi puhtaan biokaasun, voit vähentää hiilidioksidipäästöjäsi jopa 90 prosenttia perinteiseen dieseliin verrattuna. Sen lisäksi, että biokaasu vähentää huomattavasti hiilidioksidipäästöjä, on sen tuottamat typpioksidi- ja hiukkasarvot myös erittäin alhaiset. 

Biokaasuajoneuvoja on saatavilla kaikilla segmenteillä pienimmästä automallista aina raskaisiin kuorma-autoihin saakka.

Mitä biokaasu on?

Biokaasu on uusiutuva kaasu, jota tuotetaan orgaanisen materiaalin hajoamisesta. Konkreettisesti biokaasua saadaan keräämällä kotitalouksien jätteitä kuten jätevesiä ja ruokajätteitä yhdessä maatilojen lannan kanssa ja hajottamalla ne hapettomassa ympäristössä. Syntyvä kaasu muuttuu biokaasuksi ja jäljelle jääneestä massasta tulee pelloille levitettävää orgaanista lannoitetta. Luonnonlannoitteilla lannoitetaan ruoantuotantoa ja näin kestävä hiilikierto on valmis.

Biokaasurekat tankkaamassa St1-asemalla Ruotsissa

Rakennamme biokaasun tankkausverkostoa raskaalle liikenteelle

St1 on jo merkittävä biokaasutoimija Ruotsissa. Seuraavaksi olemme tuomassa nesteytetyn biokaasun myyntiin myös Suomessa, ja tavoitteenamme on rakentaa valtakunnallinen biokaasuasemien tankkausverkosto raskaalle liikenteelle.

Nyt rakennamme Shell Hämeenlinna Iittalan ja St1 Mäntsälä P:n asemiemme yhteyteen nesteytetyn biokaasun tankkauspisteitä. Lisäksi olemme ostaneet Nivos Energia Oy:ltä Mäntsälän keskustassa sijaitsevan paineistetun biokaasun tankkausaseman, joka sijaitsee St1-automaattiaseman yhteydessä.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Jätä tästä heti tarjouspyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yritysmyyjiimme.

Yritysmyynti

Täältä löydät kootusti kaikkien energia-alan huippuammattilaistemme yhteystiedot. Asiantuntevat yritysmyyjämme kertovat mielellään lisää biokaasusta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista yrityksellenne.

Velvoitteet ja standardit

Velvoitteet ja standardit

Tutustu polttonesteiden laatuvaatimuksiin, biovelvoitteeseen sekä verotukseen.

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Tiedätkö, miten polttonesteitä tulee kuljettaa tai varastoida? Entä miten toimia, jos polttonestettä joutuu silmiin tai iholle taikka tuotetta on hengitetty?