Ammattiliikenteen ja -kuljettajien palvelut

Tankkaa laadukkaita polttoaineita

Me kehitämme laadukkaita polttonesteitä voidaksemme tarjota parasta yrityksellesi. Kehitämme liiketaloudellisesti kannattavia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. Tutustu tarkemmin laajaan tuote- ja palvelutarjontaamme.

HelmiSimpukka Ravintolat

HelmiSimpukka Ravintolan ruokalistalta löydät aina sekä uutuuksia että klassikkoja, kuten hampurilaisia ja meillä itse tehdyt lihapullat – kotimaisia raaka-aineita suosien ja kantistarjouksia unohtamatta. Palvelemme aamusta myöhäiseen iltaan tai kellon ympäri. 

HelmiSimpukka Ravintolat

HelmiSimpukka Express

Kurvaa tauolle ja herkuttele legendaarisilla itsetehdyillä talon munkeilla kahvin kera ja maista herkullista Driver’s-pikaruokaa. Tarjolla on myös runsaasti makeita ja suolaisia vitriinituotteita. HelmiSimpukka Expressissä tauko mahtuu aina matkaan!

HelmiSimpukka Express

Tilaa St1 yritysasiakkaan uutiskirje

Haluatko pysyä aina kärryillä asemaverkostomme muutoksista ja uudistuksista, yritysasiakkaan eduista ja saada vinkkejä yritysasiakkaan arkeen? Tilaa St1 Yritysasiakkaan uutiskirje! 

Punainen auto Perfect-autopesussa

PARHAAT PESUT AUTOLLESI

Perfect-autopesut

Osta autopesut kätevästi verkkokaupasta ja kurvaa suoraan asemalle pesuun! Ostamasi pesukoodit ovat voimassa 5 kk kaikilla, yli 70 St1- ja Shell Perfect -pesuasemalla. Tutustu verkkokauppaan ja löydä juuri sinun autollesi sopivat autopesut Perfect-pesuperheestä. Perfect-autopesut ovat räätälöity vuodenaikojen ja niille tyypillisen lian mukaan. 

Rahatrisauna

VIRKISTÄYDY TAUOLLASI

Rahtarisauna- ja suihkutilat

Löydät ilmaiset suihku- tai saunatilat ammattiautoilijoiden käyttöön jopa 20 HelmiSimpukka-asemalta. Pysähdy siis tauolle virkistäytymään ja rentoutumaan! Lue lisää ammattikuljettajan palveluista ja taukopaikoista täältä.

Etu Diesel-tankkaajalle HelmiSimpukoista

Ammattilaisen edut HelmiSimpukoissa

Tarjoamme pysyviä etuja HelmiSimpukoiden ruoka-annoksista ja kahvilatuotteista rahtareille, linja-auton kuljettajille, taksiautoilijoille sekä muille työkseen tiellä liikkuville. Alennuksen saat HelmiSimpukan kahvila- pikaruoka- ja ravintolatuotteista. Katso oheisesta taulukosta etujen suuruus.

Autoilija tankkaa dieseliä

HYÖDYNNÄ KESÄLAATUVERKOSTOA

Dieselin kesälaatupisteet

Ota kustannukset haltuun talvisesongin aikana ja tankkaa taloudellisesti kesälaadun (-20°C) avulla ympäri vuoden.