St1 Polttoöljyt

Valitse tarpeisiisi sopivin tuote uudistuneesta polttoöljyjen tuoteperheestämme: St1 Polttoöljy, St1 Roihu, St1 Inferno, St1 HVO, St1 Raskaat polttoöljyt ja MPÖ Plus.

Polttoöljyvalikoimastamme tuotteet jokaiseen tarpeeseen

Mitä haluat polttoöljyltäsi? Parasta mahdollista laatua? Toimivaa perusratkaisua? Kestävyyttä? Säästöjä? Apua tiukkeneviin säädöksiin? Sujuvaa saatavuutta? Ratkaisua, jonka toimivuutta ei erikseen tarvitse miettiä?

Koska vaatimukset ovat erilaisia, tulee polttoöljyjenkin olla erilaisia. Näin varmistamme, että jokaiseen tarpeeseen löytyy siihen parhaiten sopiva tuote. Siksi tarjoamme yhden ratkaisun sijaan kokonaista ratkaisujen perhettä. Polttoöljyvalikoimastamme löydät niin laadukkaat perustuotteet, polttoöljyinnovaatiot kuin huippuluokan premiumvaihtoehdot.

Kerro meille vaatimuksesi. Me täytämme ne.

Yritysmyynti

Asiantunteva myyntitiimimme on käytettävissäsi, olit sitten pienyrittäjä, suuryrityksen edustaja tai jotakin tältä väliltä.

Pyydä tarjous

Jätä tästä meille tarjouspyyntö ja olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!

Tutustu St1 Polttoöljyjen tuoteperheeseen

Tutustu St1 Polttoöljyjen monipuoliseen perheeseen: St1 Inferno, St1 Roihu, St1 Polttoöljy, St1 HVO, MPÖ Plus ja St1 Raskaat polttoöljyt. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopiva tuote jokaiseen tarpeeseen!

St1 Inferno

St1 Inferno

St1 Inferno tarjoaa nimensä veroista suorituskykyä huippulaatua arvostaville öljylämmittäjille. Premium-luokan lisäaineistuksen ansiosta se palaa tehokkaammin, puhtaammin ja tulisemmin kuin yksikään muu. Siksi St1 Inferno pitää lämmitysjärjestelmät puhtaana ja puhdistaa epäpuhtaudet vanhemmistakin laitteista. Kun vaadit parasta, valintasi on St1 Inferno.

St1 Roihu

St1 Roihu

St1 Roihu on laatutietoisen öljylämmittäjän valinta. Puhtaasti palava liekki pitää lämmityskaluston puhtaana ja iskukykyisenä kovemmassakin käytössä. Laadukkaasti lisäaineistettu St1 Roihu helpottaa laitteiston ylläpitoa, luo huolettomuutta ja tuo säästöjä pitkässä juoksussa. Kun vaadit laatua, valintasi on St1 Roihu.
 

St1 MPO

St1 Polttoöljy

St1 Polttoöljy on toimiva valinta niin lämmitykseen kuin työkonekäyttöön. Sujuvat toimitukset sekä tuotteen kesä- ja talvilaadut varmistavat, että arki rullaa mutkattomasti vuoden jokaisena päivänä. Kun vaadit huoletonta perusratkaisua hyvään hintaan, valintasi on St1 Polttoöljy.
 

St1 HVO

St1 HVO Uusiutuva polttoöljy

St1 HVO on uusiutuva polttoöljy lämmitys- ja konekäyttöön. Tämä premium-tason vetykäsitelty kasviöljy valmistetaan korkealaatuisista jäte- ja tähderaaka-aineista. St1 HVO Uusiutuva polttoöljy palaa puhtaammin ja pienentää kasvihuonepäästöjä jopa 90 %. Kun vaadit edistyksellisyyttä, valintasi on St1 HVO -polttoöljy.

St1 MPÖ Plus

MPÖ Plus

MPÖ Plus on vaativaan työkonekäyttöön tehty moottoripolttoöljy. Se on kuin kotonaan armottomissa ja kovaa vääntöä edellyttävissä olosuhteissa. Premium-lisäaineistus puhdistaa ja pitää moottoreiden suuttimet ja palotilat puhtaana. Lisätehot ja toimintavarmuus sujuvoittavat työntekoa ja ehkäisevät tarpeettomia seisokkeja. Kun vaadit moottoripolttoöljyltäsi puhdasta suorituskykyä, valintasi on MPÖ Plus.
 

St1 Raskaat Polttoöljyt

St1 Raskaat polttoöljyt

Raskaat polttoöljymme ovat tarkoitettu vaativaan ammattikäyttöön. Monipuolinen tuotevalikoimamme kattaa eri viskositeettilaadut sekä erityskohteille ja laivakäyttöön räätälöidyt ratkaisut. Kaikki raskaat polttoöljymme ovat myös vähärikkisiä. Kun vaadit täyttä energiaa, valitse St1 Raskaat polttoöljyt.
 

Velvoitteet ja standardit

Velvoitteet ja standardit

Tutustu polttonesteiden laatuvaatimuksiin, biovelvoitteeseen sekä verotukseen.

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Tiedätkö, miten polttonesteitä tulee kuljettaa tai varastoida? Entä miten toimia, jos polttonestettä joutuu silmiin tai iholle taikka tuotetta on hengitetty?

Käyttöturva- ja tuotetiedotteet sekä sopimusehdot

Täältä löydät kootusti tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet, tuotetiedotteet sekä sopimusehdot.