St1 Business Omat sivut

Helpota arkeasi ja säästä aikaa ja vaivaa

St1 Business Omat sivut on tarkoitettu yrityskorttiasiakkaillemme ja sen voi ottaa käyttöön henkilö, jolla on oikeudet allekirjoittaa yrityksen sopimuksia. Tältä sivulta löydät ohjeita käyttöönottoa varten. Eiköhän laiteta pyörät pyörimään!

Yrityskorttien hallinnointi St1 Omilla sivuilla

Miten otan käyttööni St1 Business Omat sivut?

Jos olet yrityskorttiasiakkaamme ja sinulla on yrityksesi allekirjoitusoikeudet, voit ottaa St1 Business Omat sivut käyttöön vaikka heti! Näin se toimii:

1. Täytä Omien sivujen pääkäyttäjän rekisteröitymislomake sähköisesti. Lomakkeelle tulee täyttää ensin y-tunnus, sen jälkeen pääkäyttäjän yhteystiedot – puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä etu- ja sukunimi.

2. Allekirjoita lomake tunnistautumalla pankkitunnuksillasi. Allekirjoittaja voi olla eri henkilö kuin Omien sivujen pääkäyttäjä, mutta allekirjoitus tulee tehdä henkilön toimesta, jolla on yrityksessä nimenkirjoitusoikeus.

3. Saat sähköpostitse viestin, kun hakemus on vastaanotettu.

4. Kun hakemus on hyväksytty, pääkäyttäjä saa sähköpostiviestin. Viestissä on ohjeet ja linkki, josta pääset viimeistelemään tunnukset Omille sivuille.

Katso selkeät askel askeleelta -ohjekuvat!

Omat sivut ja mobiilitankkaus käyttöösi helposti.

Tarvitsetko apua? Katso ohjevideot

St1 Business sovellus

Tankkaa mobiilisti läpi Suomen

Muista myös St1 Business Suomi -sovellus

St1 Business Suomi -sovellus on kätevä työkalu kaikille St1 Yrityskorttiasiakkaille. Sovellus mahdollistaa tankkausten maksamisen kätevästi mobiilisti. Itse sovelluksen voit ladata Android-laitteille Google Play -kaupasta ja iOS-laitteille App Storesta. Sovelluksen käyttöönotto tapahtuu Omien sivujen kautta.

Etkö ole vielä asiakas? Tutustu St1 Yrityskortteihin ja palveluihin!

Ota yhteyttä

St1 Yritysmyynti

St1 Yritysmyynnin ammattilaiset auttavat sinua mielellään ja pitävät huolta siitä, että löydämme juuri sinun yrityksellesi toimivimman palvelukokonaisuuden. St1 Yritysmyynnin yhteystiedot löydät täältä.

St1 Asiakaspalvelu

0800 131 031

Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ma-pe klo 8-18.
Sähköposti kortit@st1.fi

Jätä tarjouspyyntö

Haluatko tarjouksen Yrityskorteista, polttonesteistä tai kenties St1 Business -palvelukokonaisuudesta? Jätä meille Tarjouspyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä!

Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö sinulla kysyttävää? Katso St1 Business usein kysytyt kysymykset.

Anna palautetta

Haluamme kuulla mielipiteitäsi ja ajatuksia St1 Business Omista sivuista ja St1 Business Suomi -sovelluksesta. Ensisijainen palautteenantokanava on Etumatkaajat -yhteisö. Voit myös jättää palautetta sekä yhteydenottopyynnön tämän lomakkeen kautta.