St1 Business -sovellus

St1 Business –palvelu on toistaiseksi pilotointivaiheessa ja pienemmän testiryhmän käytössä. Palvelu on tulossa käyttöön kaikille St1 yritysasiakkaille syksyllä 2022. 

Nyt palvelu hyppää kuskien kyytiin!

Tankkausten maksaminen mobiilisti ja kätevä asemahaku tuovat helppoutta jokaisen kuljettajan työhön. St1 Business Suomi -sovellus pitää St1 Yrityskorttiasiakkaiden pyörät pyörimässä.

St1 Business Suomi -sovellus puhelimessa

Tankkaa mobiilisti ympäri Suomen

St1 Business -sovelluksen avulla tankkaukset voi maksaa nopeasti ja turvallisesti puhelimella. Sovellus toimii jo yli 400 St1- ja Shell-asemalla läpi Suomen. Sovelluksella ei toistaiseksi voi maksaa Shell Express -automaattiasemilla.

keltainen suomen kartta

Asemahaku kätevästi puhelimessasi

Pysy kartalla matkallasi. Sovelluksen asemahaku kattaa kaikki St1- ja Shell-asemat ympäri Suomen. Tarvittavat palvelut löytää aina nopeasti!

St1 Business rekka

Näin otat St1 Business Suomi -sovelluksen käyttöön

 

St1 Business Suomi -sovellus on tarkoitettu St1 yrityskorttiasiakkaille. Käyttöönotto tapahtuu St1 Business Omat sivut -palvelussa, missä Omia sivuja hallinnoiva henkilö linkitää halutut yrityskortit sovellukseen. Kuljettaja saa tekstiviesti-ilmoituksen linkitetystä sovelluksesta.  Itse sovelluksen voi ladata Android-laitteille Google Play Kaupasta ja iOS-laitteelle AppStoresta. 

Etsitkö työkalua yrityskorttien ja sovelluksen hallintaan?

Ota käyttöösi St1 Business Omat sivut. Se on helpoin ja tehokkain tapa hoitaa yrityskorttiasioita. Tilaa kortteja, hallinnoi niiden käyttöä, tutki ostotapahtumia ja aktivoi St1 Business Suomi -sovellus käyttöön itsellesi ja kuljettajillesi!

Ota yhteyttä

St1 Yrityskorttipalvelut

0800 131 031

Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ma-pe klo 8-18.
Sähköposti kortit@st1.fi

Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö sinulla kysyttävää? Katso St1 Business usein kysytyt kysymykset.

Anna palautetta

Haluamme kuulla mielipiteitäsi ja ajatuksia St1 Business Omista sivuista ja St1 Business Suomi -sovelluksesta. Ensisijainen palautteenantokanava on Etumatkaajat -yhteisö. Voit myös jättää palautetta sekä yhteydenottopyynnön tämän lomakkeen kautta.