St1 Business -sovellus

Nyt palvelu hyppää kuskien kyytiin!

Tankkausten maksaminen mobiilisti ja kätevä asemahaku tuovat helppoutta jokaisen kuljettajan työhön. St1 Business Suomi -sovellus pitää St1 yrityskorttiasiakkaiden pyörät pyörimässä.

St1 Business Suomi -sovellus puhelimessa
keltainen suomen kartta

Asemahaku kätevästi puhelimessasi

Pysy kartalla matkallasi. Sovelluksen asemahaku kattaa kaikki St1- ja Shell-asemat ympäri Suomen. Voit  suodattaa asemia esimerkiksi ammattiliikenteen, polttoaineen laadun tai palveluvaihtoehtojen mukaan. Tarvittavat palvelut löytää aina nopeasti. 

St1 Business rekka

Näin otat St1 Business Suomi -sovelluksen käyttöön

St1 Business Suomi -sovellus on tarkoitettu St1-yritysasiakkaille. Käyttöönotto tapahtuu St1 Business Omat sivut -palvelussa, missä Omia sivuja hallinnoiva henkilö linkittää halutut yrityskortit sovellukseen. Kuljettaja saa tekstiviesti-ilmoituksen linkitetystä kortista.  Itse sovelluksen voi ladata Android-laitteille Google Play -kaupasta ja iOS-laitteille AppStoresta. 

Näin hoituu mobiilitankkauksen käyttöönotto

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä

Etsitkö työkalua yrityskorttien ja sovelluksen hallintaan?

Ota käyttöösi St1 Business Omat sivut. Se on helpoin ja tehokkain tapa hoitaa yrityskorttiasioita. Tilaa kortteja, hallinnoi niiden käyttöä, tutki ostotapahtumia ja aktivoi St1 Business Suomi -sovellus käyttöön itsellesi ja kuljettajillesi!

Ota yhteyttä

St1 Asiakaspalvelu

0800 131 031

Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ma-pe klo 8-18.
Sähköposti kortit@st1.fi

Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö sinulla kysyttävää? Katso St1 Business usein kysytyt kysymykset.

Anna palautetta

Haluamme kuulla mielipiteitäsi ja ajatuksia St1 Business Omista sivuista ja St1 Business Suomi -sovelluksesta. Ensisijainen palautteenantokanava on Etumatkaajat -yhteisö. Voit myös jättää palautetta sekä yhteydenottopyynnön tämän lomakkeen kautta.