St1 Business -sovellus

Kätevä mobiilitankkaus ja asemahaku tuovat helppoutta jokaisen kuljettajan työhön!

St1 Business Suomi -sovellus puhelimessa

Tankkaa mobiilisti ympäri Suomen

 

St1 Business Suomi -sovelluksen avulla maksat tankkaukset nopeasti ja turvallisesti puhelimella. Sovellus toimii jo yli 400 St1- ja Shell-asemalla läpi Suomen. Sovelluksen käyttöönotto onnistuu St1 Omien sivujen kautta. SOvellus on ladattavissa AppStoresta ja Google Play -kaupasta!

 

keltainen suomen kartta

Asemahaku kätevästi puhelimessasi

 

Pysy aina kartalla matkallasi! Sovelluksen asemahaku kattaa kaikki St1- ja Shell-asemat ympäri Suomen. Voit  suodattaa asemia esimerkiksi ammattiliikenteen, polttoainelaadun tai palveluvaihtoehtojen mukaan. Tarvittavat palvelut löydät aina nopeasti ja reittien suunnittelu on helpompaa!

sailiorekka ajaa tiella

Näin otat St1 Business Suomi -sovelluksen käyttöön

St1 Business Suomi -sovellus on tarkoitettu St1-yritysasiakkaille. Käyttöönotto tapahtuu St1 Business Omat sivut -palvelussa, missä Omia sivuja hallinnoiva henkilö linkittää halutut yrityskortit sovellukseen. Kuljettaja saa tekstiviesti-ilmoituksen linkitetystä kortista. 

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä

Miten mobiilitankkaus toimii St1 Business Suomi -sovelluksella?

 

Sovelluksella tankkaat kätevästi mobiilisti! Oheisesta videosta voit katsoa vaihe vaiheelta miten se tapahtuu! Mikäli sinulla herää kysyttävää, olethan yhteydessä niin autamme sinua mielellämme. 

Etsitkö työkalua yrityskorttien ja sovelluksen hallintaan?

Ota käyttöösi St1 Business Omat sivut. Se on helpoin ja tehokkain tapa hoitaa yrityskorttiasioita. Tilaa kortteja, hallinnoi niiden käyttöä, tutki ostotapahtumia ja aktivoi St1 Business Suomi -sovellus käyttöön itsellesi ja kuljettajillesi!

Ota yhteyttä

St1 Yritysmyynti

St1 Yritysmyynnin ammattilaiset auttavat sinua mielellään ja pitävät huolta siitä, että löydämme juuri sinun yrityksellesi toimivimman palvelukokonaisuuden. St1 Yritysmyynnin yhteystiedot löydät täältä.

St1 Asiakaspalvelu

0800 131 031

Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ma-pe klo 8-18.
Sähköposti kortit@st1.fi

Jätä tarjouspyyntö

Haluatko tarjouksen Yrityskorteista, polttonesteistä tai kenties St1 Business -palvelukokonaisuudesta? Jätä meille Tarjouspyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä!

Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö sinulla kysyttävää? Katso St1 Business usein kysytyt kysymykset.

Anna palautetta

Haluamme kuulla mielipiteitäsi ja ajatuksia St1 Business Omista sivuista ja St1 Business Suomi -sovelluksesta. Ensisijainen palautteenantokanava on Etumatkaajat -yhteisö. Voit myös jättää palautetta sekä yhteydenottopyynnön tämän lomakkeen kautta.