Tilaa polttoaineet St1 Yritysportaalista

Helpota arkeasi – tilaa polttoaineet St1 Yritysportaalista

Hoida polttoainetilaukset missä vain – ja milloin vain. St1 Yritysportaalin avulla asioit juuri silloin, kun se sinulle sopii. 

Kenelle St1 Yritysportaali on tarkoitettu

St1 Yritysportaali on palvelu kaikille suoratoimitusasiakkaillemme ympäri Suomen. Portaalin kautta voit hoitaa polttonestetilaukset sekä siihen liittyvän asioinnin nopeasti ja tehokkaasti – aina ilman turhaa jonottamista.

Nopeat tilaukset, nopeat toimitukset

St1 Yritysportaalin kautta tilaat suoratoimituksena kaikki tarvitsemasi polttonesteet. Voit tilata moottoripolttoöljyä, lämmitysöljyä, dieseliä sekä bensiiniä kätevästi muutamalla klikkauksella. Toimitamme polttoaineet suoraan säiliöihin.

Huipputuotteet suoratoimituksena

Kaikki polttonesteemme on suunnittelu erityisesti Pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Lämmitysöljyn, laadukkaiden bensiinien ja dieselien lisäksi valikoimastamme löytyy huippuluokan moottoripolttoöljy MPÖ Plus, joka soveltuu erityisesti kovempaan käyttöön. Kaikkien polttonesteiden tilaus onnistuu St1 Yritysportaalissa.

St1 Yritysportaalissa voit

  • Tilata polttoaineita 24/7
  • Seurata tilauksia
  • Säilyttää dokumentteja ja laskuja kirjanpitoa varten
  • Nähdä voimassa olevat polttoaineiden hinnat
  • Hoitaa polttoaineasiat mobiililaitteella tai tietokoneella‚ missä ikinä oletkin

Helpota arkeasi, ota käyttöösi St1 Yritysportaali

Suoratoimitusasiakkaana saat käyttöösi St1 Yritysportaalin, jonka avulla voit asioida kanssamme mobiililaitteella tai tietokoneella ­– aina ilman jonottamista. Portaalin käyttö on mutkatonta. Täytä oheinen lomake ja asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä

Voit myös ryhtyä suoratoimitusasiakkaaksemme ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme:

St1 Asiakaspalvelu, puh. 0800 131 031

lampopalvelu@st1.fi

Oletko jo asiakas?

Kirjaudu St1 Yritysportaaliin