St1 & Tonttilan Nosto ja Kuljetus

Tonttilan Nosto ja Kuljetus tankkaa St1:n uusiutuvaa HVO Dieseliä osaan kuljetuskalustoaan. Uusiutuvan polttoaineen käyttöä edistää jatkuvasti laajentuva HVO Dieselin tankkausverkosto: Nyt HVO Dieseliä on mahdollista tankata myös esimerkiksi St1 Mäntsälä P:n asemalla.

Matti Tonttila

Tonttilan Nosto ja Kuljetus Oy on lahtelainen perheyritys

Alalla jo liki 70 vuotta

Tonttilan Noston ja Kuljetuksen liiketoiminnan aloitti kuljetustilauksista vastaavan Matti Tonttilan isä vuonna 1954. Nykyisin yritys toimii jo kolmannessa sukupolvessa, ja Matin ohella liiketoimintaa ovat mukana pyörittämässä Matin veli Kari sekä oma tytär Krista. Perheyrityksen toiminnan ytimessä on asiakkaan tyytyväisyys sekä työntekijöiden työturvallisuus ja -hyvinvointi. Yrityksen palkkalistoilla onkin jo yli 30 alan ammattilaista, joiden työpäivän aikainen turvallisuus on yritykselle erittäin tärkeää.  

Yrityksen asiakaskunta on laaja. Tonttilan Nosto ja Kuljetus palvelee niin rakennusteollisuutta ja muita yritysasiakkaita kuin myös yksityisen puolen asiakkaita valtakunnallisesti nosto- ja kuljetustarpeissa. Yrityksen monipuolinen kalusto mahdollistaa monenlaiset nostot ja kuljetukset, kuten esimerkiksi elementin ajon allasperävaunuilla.   

St1 HVO tankki Mäntsälässä

Uusiutuvien polttoaineiden suosiminen entistä helpompaa

St1:n HVO Dieselin asemaverkosto laajentui

Tonttilan Nosto ja Kuljetus tankkaa St1:n uusiutuvaa HVO Dieseliä osaan kalustoaan etenkin isojen asiakkaidensa vastuullisuusvaatimusten kannustamana: Yhä useampi kuljetuksen tilaaja toivoo kumppaneiltaan vähäpäästöisempiä ja vastuullisempia polttoainevalintoja. Uusiutuvien polttoaineiden kysynnän kasvaessa myös St1 on laajentanut HVO Dieselin jakeluverkostoaan. 

Tonttila tankkaamassa HVO Dieseliä

Myös Tonttilan Nostossa ja Kuljetuksessa on huomattu, että HVO Dieselin tankkaaminen on laajentuneen asemaverkoston ansiosta entistä mutkattomampaa. Shell Tuusula Senkkerin Metsätien tankkauspiste on palvellut sijaintinsa puolesta yrityksen kuljetusliiketoimintaa jo pitkään oivallisesti.

”Olemme hyvin tyytyväisiä, että voimme tankata HVO Dieseliä nyt myös St1 Mäntsälä P:n asemalla, missä ruokailu ja kahvittelu onnistuu tankkauksen ohessa. Mäntsälän aseman laadukkaat sisäpalvelut, etenkin herkullinen lounas, ovatkin tulleet jo tutuiksi tässä vuosien varrella”, kertoo Matti Tonttila. 

Pyydä meiltä tarjous

Kiinnostuitko? Jätä tästä heti tarjouspyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yritysmyyjiimme.

Kiinnostaako HVO Diesel?

Yritysmyyntimme keskustelee mielellään uusiutuvan HVO Dieselin ja sen tankkausverkoston soveltuvuudesta yrityksenne käyttöön. Asiantunteva tiimimme on käytettävissäsi, olit sitten pienyrittäjä, suuryrityksen edustaja tai jotakin tältä väliltä.