RE85

Ympäristöystävällisemmin tehosta tinkimättä

RE85 on jätteestä valmistettua korkeaseosetanolia, jota tankkaamalla ajat ympäristöystävällisesti tehosta tinkimättä. Jätteestä valmistetun etanolin osuus RE85-polttonesteessä laskee autoilun fossiilisia päästöjä jopa 80 prosenttia.

19.6.2023 voimaan tulleen päivityksen johdosta kaikki bensiinimoottoriajoneuvot on mahdollista konvertoida etanolikäyttöön. Aikaisemmin konvertio on ollut mahdollista vain vanhemmille ajoneuvoille. Konvertoituun ajoneuvoon voi tankata niin RE85 etanolia kuin tavallista bensiiniäkin. 

st1

Ryhdy etanoliautoilijaksi

St1:llä tankkaat jo tänään puhdasta voimaa Suomesta

Laadukkailla polttoaineilla vanhakin auto voi olla ympäristöystävällisempi. Bensiiniauto on mahdollista päivittää niin sanotuksi flexfuel-autoksi, joka voi käyttää polttonesteenään sekä korkeaseosetanolia että tavallista bensiiniä. Tämä etanolipäivitys tehdään edullisella bensiiniautoon jälkiasennettavalla laitteella. 

Velvoitteet ja standardit

Velvoitteet ja standardit

Tutustu polttonesteiden laatuvaatimuksiin, biovelvoitteeseen sekä verotukseen.

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Tiedätkö, miten polttonesteitä tulee kuljettaa tai varastoida? Entä miten toimia, jos polttonestettä joutuu silmiin tai iholle taikka tuotetta on hengitetty?

Jalostus

Jalostus

Tutustu polttonesteiden jalostusprosessin neljään eri vaiheeseen: raakaöljyn suolanpoisto, tislaus, rikinpoisto ja lisäaineistus. 

Yritysmyynti

Täältä löydät kootusti kaikkien energia-alan huippuammattilaisten yhteystiedot. Asiantunteva tiimimme on käytettävissäsi, olit sitten pienyrittäjä, suuryrityksen edustaja tai jotakin tältä väliltä.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Jätä tästä heti tarjouspyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yritysmyyjiimme.

Käyttöturva- ja tuotetiedotteet sekä sopimusehdot

Täältä löydät kootusti tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet, tuotetiedotteet sekä sopimusehdot.