HVO – Uusiutuva Diesel

Tankattavissa lähes 40 asemalla

HVO-Diesel on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista ja se käy kaikkiin dieselmoottoreihin. Tankkaamalla HVO-Dieseliä autoilija voi vähentää autoilunsa hiilijalanjälkeä jopa 90%. Saatavilla jo lähes 40 valikoidulla St1- ja Shell-asemalla.

Etuja yrittäjille

Maksuton St1 Yrityskortti tuo edut yrittäjän arkeen. Se tekee tankkaamisesta edullisempaa ja kirjanpidosta sujuvampaa! Lue lisää ja hae korttia nyt.

shell card

Shell Card -yrityskortti

Monipuolinen kortti yrittäjälle ja yrityksille. Käy maksuvälineenä koko Euroopassa.

Shell Card diesel

Shell Card -dieselkortti

Monipuolinen kortti ammattiliikenteelle Suomeen ja Eurooppaan

Yritysmyynti

Täältä löydät kootusti kaikkien energia-alan huippuammattilaisten yhteystiedot. Asiantunteva tiimimme on käytettävissäsi, olit sitten pienyrittäjä, suuryrityksen edustaja tai jotakin tältä väliltä.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Jätä tästä heti tarjouspyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yritysmyyjiimme.

HVO tankki Mäntsälän asemalla.

Energiatransitio vauhdittaa uusiutuvien polttoaineiden myyntiä

St1:n HVO Diesel -asemaverkoston laajentuminen tukee asiakkaita kestävämmän liiketoiminnan rakentamisessa. Tieliikenteen energiatransitio on täydessä vauhdissa, ja St1 kehittää uusiutuvia vaihtoehtoja perinteisille polttoaineille, vastaten kasvaviin vastuullisuusvaatimuksiin.

Asemahaku

HVO-Diesel asemat

HVO-Dieseliä voi tankata tällä hetkellä 38 valikoidulla St1- ja Shell-asemalla, erityisesti Etelä- ja Länsi-Suomessa.

Asemasta riippuen HVO on joko tankattavissa raskaan kaluston mittareista, henkilöautoille tarkoitetuilta mittareilla tai kaikilta. Useimmilla HVO-asemilla henkilöautojen tankkaus onnistuu myös raskaan kaluston mittareilta, kun käyttää St1:n tai Shellin yritys- tai dieselkorttia.

Velvoitteet ja standardit

Velvoitteet ja standardit

Tutustu polttonesteiden laatuvaatimuksiin, biovelvoitteeseen sekä verotukseen.

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Tiedätkö, miten polttonesteitä tulee kuljettaa tai varastoida? Entä miten toimia, jos polttonestettä joutuu silmiin tai iholle taikka tuotetta on hengitetty?

Jalostus

Jalostus

Tutustu polttonesteiden jalostusprosessin neljään eri vaiheeseen: raakaöljyn suolanpoisto, tislaus, rikinpoisto ja lisäaineistus. 

Käyttöturva- ja tuotetiedotteet sekä sopimusehdot

Täältä löydät kootusti tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet, tuotetiedotteet sekä sopimusehdot.