St1 Lähienergia

Katso palveluratkaisut
Maailta

Liity kanssamme puhtaan voiman vallankumoukseen.

St1 Lähienergiailta

Tule keskustelemaan miten taloyhtiösi voidaan siirtää hiilivapaaseen lämmitykseen vaivattomasti. Kerromme miten suojaudut kivihiilen kieltolain ja päästöoikeuksien vaikutuksista lämmityskustannuksiiin.

HELSINGISSÄ St1:n PÄÄKONTTORILLA KE 12.12. KLO 18-19.30 Purotie 1 (Pitäjänmäki)

ESPOOSSA SELLON KIRJASTOSSA MA 17.12. KLO 18-19.30

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN sähköpostitse: jussi.salo@st1.fi tai puhelimitse 044 525 5411

Taloyhtiöille ja suurille kiinteistöille suunnattu maalämmön ja poistoilman hukkalämmön talteenoton säästöpotentiaalia käsittelevä seminaari sekä keskustelua. Kerromme miten syväkaivot, LTO-ratkaisut, lämmön kausivarastointi ja viilennys mahdollistavat kaukolämpöä puhtaamman ja edullisemman lämmitystavan. Tapahtumassa kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

 

Maalämpö on uusiutuvaa energiaa

Ympäristöystävällinen ja tehokas maalämpö tarjoaa energiatehokkaan sekä edullisen tavan tuottaa lämmitysenergiaa koko kiinteistön tarpeisiin. St1 Lähinergia Oy auttaa toteuttamaan kiinteistöösi juuri oikeanlaisen ja tarpeita vastaavan maalämpöjärjestelmän. Tarjoamme myös elinkaari-, asennus- ja huoltopalvelut sekä isojen maalämpökiinteistöjen etävalvontapalvelut.

Lähienergian avainlukuja

120

St1 Lähienergialaitosta

10

Yhteenlaskettu teho (MW)

30

Vuotuinen energiatuotanto (GWh)

6000

tonnia päästövähennystä vuodessa

   

 

 

 

 

Osta puhdasta uusiutuvaa energiaa investoimatta laitteisiin

Lämmistyskustannukset laskevat heti asennuspäivästä 10-20%. Tarjoamme mahdollisuuden hankkia maalämpöjärjestelmän kiinteistöllesi ilman alkuinvestointeja. Sitoudut maksamaan vain energiasta.

Hanki järjestelmä kuukausimaksulla, jonka maksat saavutetuilla säästöillä

Jos kiinteistösi tarvitsee lämmöntalteenottojärjestelmää tai kiinteistöautomaatiota niin tämä on toimivin vaihtoehto siihen. St1 Lähienergia vastaa koko lämpöpumppulaitoksen investoinnista ja investointi maksaa itsensä takaisin järjestelmän tuottamilla säästöillä.

Tilaa maksuton maalämpökartoitus

Tilaa kartoitus netistä tai puhelimitse 029 000 1100.
Puheluhinnat: Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,91 snt/min, Matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Miksi maalämpö on suosittua?

Oleellisin syy maalämpöpumppujen suosioon ympäristötekijöiden ohella on niiden tuomat kustannussäästöt. Maalämpöpumpulla lämmitettäessä vain n. 30% on ostoenergiaa ja 70% saadaan ilmaisenergiana kallioperästä.

Tutustu referensseihin

Olemme toteuttaneet yli 1.000 maalämpöjärjestelmää hyvin erilaisiin ja erikokoisiin kiinteistöihin.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi ja me olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

st1-nukkumo

Tutustu Nukkumoon

Fiksu taloyhtiö hyödyntää Nukkumo-palvelua

Nukkumo-palvelu auttaa taloyhtiöitä saavuttamaan toivotut sisäolosuhteet. Lämmitystä optimoidaan ulkolämpötilan, sisälämpötilan, lähipäivien säätietojen ja laitteiston ottoenergian hintavaihteluiden perusteella. Rakennusta käytetään lämpöakkuna ennakoiden säätilojen ja ottoenergian hintamuutoksia. Nukkumo myös ennakoi ja tunnistaa mahdolliset ongelmatilanteet sekä välittää tiedon niistä taloyhtiön huollolle. Asuntokohtaisia mittaustietoja voi seurata jatkuvasti pilvipalvelussa.

Kaukolämpö vaihtui energiatehokkaaseen maalämpöön

Asunto Oy Kaksoistalot Kauniaisissa siirtyi kaukolämmöstä maalämpöön lämmöntalteenotolla.