St1 Lähilämpö

St1 Lähilämpö

Lämpöpumppuratkaisu helposti käyttöön – ilman alkuinvestointeja ja ylläpitokuluja!

St1 vastaa asiakkaan koko lämpöpumppulaitoksen investoinnin järjestämisestä ja järjestelmän säästöt hoitavat investoinnin takaisinmaksun sekä tuovat asiakkaalle välitöntä positiivista kassavirtaa. Tavoitteena on, että lämmityskustannukset laskevat heti asennuspäivästä. Sopimusaika on 20-30 vuotta. Tämän jälkeen lämmityskulut putoavat jopa 70%.

Lämpölaitoksen ylläpito ja korjausvastuu on St1:n vastuulla koko sopimusajan. Asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa laitteisto itselleen määräajoin. Säästöpäätös siis kannattaa tehdä, koska joka tapauksessa saavutetaan säästöjä lämmityskuluissa.

Lähilämpökonsepti soveltuu lämpöpumppujärjestelmiin, joihin voidaan liittää myös lämmöntalteenotto, Nukkumo-olosuhdemittaus, kiinteistöautomaatio tai aurinkosähköjärjestelmä.

  • Kiinteä kk-maksu joka on sidottu kiinteistön ylläpitoindeksiin

  • Asiakas vastaa laitteiston käyttämästä sähköstä

Millainen on maalämpöprojekti?

Alla on esiteltynä tyypillinen maalämpöprojekti vaihe vaiheelta. Jos tahdot lisätietoja projektista, ole yhteydessä asiantuntijoihimme.

Maalämpökartoitus

1. Vaihe

Tarve maalämpökartoitukselle?

Maalämpökartoituksessa energia-asiantuntijamme selvittää perusteellisesti kuinka maalämpö soveltuu juuri teidän kiinteistöönne.

ratkaisut

2. Vaihe

Etsimme sopivimman ratkaisun

Kartoituksen päätteksi luovutamme asiakkaalle realistisesti tehdyn säästölaskelman sekä tarkan tarjouksen kohteeseen soveltuvasta maalämpöratkaisusta.

Asennus

3. Vaihe

Toimitamme ja asennamme tuotteet

Laitteet asennetaan koulutettujen asentajien toimesta ja opastamme myös laitteiden käyttöönoton.

huolto

4. Vaihe

Nauti vain palvelusta, me myös huollamme

Asennuksen jälkeen säädämme järjestelmän optimaaliseen toimintaan ja opastamme järjestelmän ylläpidossa.