Shell Card -yrityskortti

Shell Card -yrityskortti on monipuolinen ja turvallinen kortti yrittäjälle ja yrityksille polttoaineiden, autotarvikkeiden ja asemilta saatavien palveluiden maksamiseen.

Shell Card

Tärkeimmät Edut

  • Monipuolinen kortti yrittäjälle ja yrityksille
  • Kirjanpitokelpoinen lasku
  • Käy maksuvälineenä koko Euroopassa
  • Premium-luokan polttoaineet edullisemmin

Kattava asemaverkosto Suomessa ja Euroopassa

Shell Card -yrityskortti käy maksuvälineenä kaikilla Shell-asemilla koko Euroopassa sekä lisäksi Suomessa ja Ruotsissa myös St1-asemilla. 

Shell Fleet Hub

Voit hallita tiliäsi, kontrolloida korttitapahtumia ja tilata raportteja kätevästi Shell Fleet Hubin avulla. Tutustu palveluun tästä.

 

Helpottaa yrityksen kirjanpitoa

Kortin tapahtumat laskutetaan kerran kuukaudessa kirjanpitokelpoisella dokumenteilla, mikä helpottaa yrityksesi kirjanpitoa.

Kysyttävää yrityskorteista?

Yritysmyyntimme kertoo mielellään lisää

Hae korttia verkossa

Näin tilaat kortin verkossa

Shell Card-kortin hakeminen verkossa on helppoa ja nopeaa. Täytä sähköinen hakemus ja allekirjoita se omilla pankkitunnuksillasi. Shell Card-kortilla on kolme osto-oikeustasoa:

  • Ostoluokka 3: kaikki St1-/Shell-asemilla myytävät tuotteet
  • Ostoluokka 2: kaikki St-1/Shell-asemilla myytävät tuotteet pois lukien myymälä- ja kahvilatuotteet
  • Ostoluokka 1: vain polttoaineet (ei autopesut) ja tiemaksut Euroopassa

Saat lisätietoja Shell Card-kortista palvelunumerostamme 0800 199 899 (ma-pe klo 8-18) tai sähköpostitse euroshellkortit@st1.fi.

Shell-yrityskorttien palveluhinnasto ja korttisopimusehdot

Taksikuski mittarikentällä

Ammattiliikenteen ja ammattikuljettajien palvelut

St1- ja Shell-asemaverkoston palvelut käytössäsi

Kattava asemaverkosto ja kuljettajapalvelut varmistavat vaivattoman tiellä liikkumisen, olitpa sitten liikkeellä raskaalla kalustolla, pakettiautolla tai henkilöautolla. Reittisi varrelta löydät tarpeisiisi sopivat palvelut. Tutustu polttoainevalikoimaamme, HelmiSimpukka -ravintoloidemme tarjontaan, rahtarisauna- ja suihkutiloihin sekä Perfect -autopesuihimme.

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti.