Tervetuloa etumatkalle!

Tarjolla yli 400 etumatkakohdetta

St1:n kanta-asiakkaana pääset nauttimaan teiden parhaista eduista St1- ja Shell-asemilla sekä HelmiSimpukoissa. Tankkaa, herkuttele ja pidä autosi aina puhtaana – lähde etumatkalle! 

Loistava tarjous: Perfect Tuplakiilto -pesupaketti

 

Nyt on niin hyvä etu, että ihan häikäisee. Perfect Tuplakiilto -pesupaketti etumatkahintaan 59,90 €. Sisältää kolme pesua: 2 x Tornado + 1 x Express. Osta asemalta, St1 Way -sovelluksella tai verkkokaupasta. 

Etu kaikilla mausteilla!

 

Hiljennä kurniva vatsasi herkullisella Driver’s Dog -hodarilla. Tämä tuhti matkaruokien klassikko lähtee ääntä kohti nyt maistuvaan etumatkahintaan: 3,90 €! 

Kylmää kyytiin

 

Nappaa viileät virvokkeet mukaan etumatkahintaan. Saat kaksi puolen litran virvoitusjuomaa tai kivennäisvettä yhteishintaan 4 €! Etu tuli, jano lähti. 

Lähde etumatkalle!

St1-asemaverkosto

St1-asemaverkosto palvelee ympäri Suomen

Valitse oma etumatkakohteesi

Verkostomme yli 400 St1- ja Shell-huoltoasemaa tarjoavat palveluita jokaiselle etumatkaajalle. 
Asemillamme tankkaat laadukkaita polttonesteitä, pidät autosi puhtaana Perfect-autopesussa, herkuttelet HelmiSimpukka-ravintoloissa sekä Shell-asemilla nautit Palvelumestarin palvelusta.

Ota etumatkalle mukaan St1 Way -sovellus

Sovelluksella maksat tankkaukset kätevästi puhelimellasi, ostat autopesut helposti sekä löydät lähimmän aseman nopeasti. St1 Way -sovellus käy St1- ja Shell-asemilla. Sovelluksen kautta voit myös hakea St1 Mastercardia.