St1 Kanta-asiakas

St1 kanta-asiakkuuden edut

Matkat Pohjolan asfalteilla rullaavat pehmeämmin, kun etulokerossa ilahduttaa St1 kanta-asiakaskortti. St1 Käteisalennuskortilla ja St1 Mastercardilla tankkaat edullisemmin yli 400 St1- ja Shell-asemalla Suomessa.

Kanta-asiakkaan jatkuvat edut:

  • Pysyvä etu polttoaineista
  • Kuukausittain vaihtuvat edut HelmiSimpukoissa
  • Etuja Perfect-autopesuista – uudelle asiakkaalle liittymisetuna -50% Tornado-pesusta
  • Yhteistyökumppaneiden vaihtuvat edut
Kahvi ja Berliininmunkki

St1- ja Shell-asemien HelmiSimpukoissa

Kuukauden kanta-asiakastarjoukset

Kanta-asiakkaana saat joka kuukausi vaihtuvia etuja St1- ja Shell-asemilla. Edut saat Käteisalennuskortilla tai St1 Mastercardilla.
Edut 13.6.2023 saakka:

  • Kahvi ja Berliininmunkki 4,50 €
  • Kaikki kesälistan ruoka-annokset 2 € edullisemmin
  • Tupla Dog tai French Dog 1 € edullisemmin
  • Sämpylä 4,20 €
  • Ed ja Gatorade 2 kpl 5 €

Etkö vielä ole St1 kanta-asiakas?

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO

Sisäänpääsy -50% kulttuurikeskus TAHTOON

Miltä suomalainen urheilu näytti ennen ja miltä se näyttää juuri nyt? Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDOSSA voit perehtyä siihen, miten urheiluvälineet ovat kehittyneet vuosien aikana, miltä Helsingin olympialaiset näyttivät vuonna 1952, ja miten ilmastonmuutos vaikuttaa tulevaisuuden talviurheiluun.
St1 Käteisalennuskorttia, St1 Mastercardia tai St1 Way -sovellusta kassalla näyttämällä ostat sisäänpääsyn TAHTOON puoleen hintaan. Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät näyttelyihin ilmaiseksi. Tarjous on voimassa 2.5.-30.06.2023.

Etumatkaajat-yhteisö

Vastaa, vaikuta ja voita

Liity Etumatkaajaksi

Etumatkaajat-yhteisössä olet mukana kehittämässä Suomen parhaita huoltamopalveluita – ottamalla osaa kyselyihin voit voittaa palkintoja ja pääset vaikuttamaan St1- ja Shell -asemien sekä HelmiSimpukka-ravintoloiden palveluihin ja tuotekehitykseen. 

Olemme avanneet yhteisöön myös uuden keskustelualustan, jossa pääset osallistumaan ajankohtaisiin keskusteluihin ja vaikuttamaan. Näet mielipiteidesi vaikutuksen esimerkiksi  monipuolisempana valikoimana, kohdennettuina tarjouksina sekä entistä parempana asiakaskokemuksena. Tule mukaan keskustelemaan!

St1 Way -sovellus

Helppoa maksamista

Lataa ilmainen St1 Way -sovellus

St1 Way -sovelluksella voit maksaa tankkauksen kätevästi puhelimella, ostaa autopesut helposti ja nopeasti sekä etsiä lähimmän asemasi.
St1 Way -sovellus käy St1- ja Shell-asemilla. Lue lisää St1 Way -sovelluksesta tästä.