Tilaa Lämmitysöljyä

Laske lämmitysöljyn hinta ja tee tilaus sivulla olevalla lomakkeella tai soittamalla maksuttomaan numeroon 0800 - 166 266 (24h). Voit maksaa lämmitysöljysi jopa 5:ssä erässä. St1 Käteisalennuskortilla aina alennusta lämmitysöljystä - lue lisää tästä

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

St1 Käteisalennuskortti

Käteisalennuskortilla aina alennusta lämmitysöljystä

Käteisalennuskortin hyödyntäminen lämmitysöljytilausten yhteydessä kannattaa: saat heti etua! Jos sinulta ei löydy vielä korttia, niin käy tilaamassa se kätevästi täältä. Samalla saat lisätietoa maksuttoman Käteisalennuskortin muistakin eduista, kuten polttoaine-sekä HelmiSimpukka -ravintoloiden alennuksista.

Perfect-autopesu

Osallistu arvontaan

Voita 1000 eurolla Perfect-autopesuja tai lämmitysöljyä!

Tilaamalla lämmitysöljyä St1:ltä osallistut arvontaan! Kaikkien lämmitysöljyä ostaneiden kesken arvotaan 1000 eurolla Perfect-autopesuja tai lämmitysöljyä. Laske lämmitysöljyn hinta valitsemalla kevyen polttoöljyn laatu sekä määrä tilauslomakkeella tai soita lämmitysöljymyyntiin 0800 166 266. Kilpailun säännöt löydät tästä.

Varmista lämmitysöljytoimituksesi myös 1.7. jälkeen

Vanhat sakaraliittimet tulee turvallisuuden takia olla vaihdettuna nykysäädösten mukaiseen nokkavipuliittimeen, niin sanottuun Camlock-liittimeen. Nokkavipuliittimet eivät ole alttiita tärinälle, jota säiliötä täytettäessä aiheutuu. Lämmitysöljyn kuljettajat on ohjeistettu niin, ettei sakaraliittimillä varustettuihin kohteisiin enää toimiteta öljyä 1.7.2018 jälkeen.