Tilaa lämmitysöljyä

Laske lämmitysöljyn hinta alla olevalla lomakkeella tai tee tilaus maksuttomasta numerosta 0800 166 266 (24h). 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teho Opti Premium

Teho Opti Premium on laadukkain ja käytössä edullisin lämmitysöljymme. Laadukas lisäaineistus puhdistaa järjestelmää ja pitää suuttimet ja palopinnan puhtaana. Lisäaineistus myös parantaa voitelevuutta vähentäen huoltokustannuksia. Öljynkulutus ja päästöt laskevat, kun energian hyötysuhde kasvaa - St1 Teho Opti Premium -lämmitysöljyn käyttö lähes puolittaa CO- ja NOx-päästöt verrattuna tavalliseen lämmityspolttoöljyyn. 

St1 Opti

Valikoimamme monikäyttöisin kevyt ja rikitön polttoöljy St1 Opti sopii niin lämmitysöljyksi kuin käytettäväksi trukeissa ja työkoneissa. St1 Opti -polttoöljyä saa sekä kesä- että talvilaatuisena, ja se täyttää eurooppalaisen EN 590 -standardin vaatimukset.

Talvi- ja kesälaadut

Kesä- ja talvikausille löytyy omat lämmitysöljynsä. Kesä- ja talvilaadut eroavat toisistaan pakkaskestävyydeltään. St1 lämmitysöljyjen talvilaadun pakkaskestävyys on -29 astetta, kun taas kesälaatu ei kestä pakkasta. Tutustu tuotetietoihin täällä

Perfect-autopesu

Osallistu arvontaan

Voita 1000 eurolla Perfect-autopesuja tai lämmitysöljyä!

Tilaamalla lämmitysöljyä St1:ltä osallistut arvontaan! Kaikkien lämmitysöljyä ostaneiden kesken arvotaan 1000 eurolla Perfect-autopesuja tai lämmitysöljyä. Laske lämmitysöljyn hinta valitsemalla kevyen polttoöljyn laatu sekä määrä tilauslomakkeella tai soita lämmitysöljymyyntiin 0800 166 266. Kilpailun säännöt löydät tästä.

Käteisalennuskortti

Käteisalennuskortilla aina alennusta lämmitysöljystä

Käteisalennuskortin hyödyntäminen lämmitysöljytilausten yhteydessä kannattaa: saat heti etua! Jos sinulta ei löydy vielä korttia, niin käy tilaamassa se kätevästi täältä. Samalla saat lisätietoa maksuttoman Käteisalennuskortin muistakin eduista, kuten polttoaine-sekä HelmiSimpukka -ravintoloiden alennuksista.

Varmista lämmitysöljytoimituksesi myös 1.7. jälkeen

Vanhat sakaraliittimet tulee turvallisuuden takia olla vaihdettuna nykysäädösten mukaiseen nokkavipuliittimeen, niin sanottuun Camlock-liittimeen. Nokkavipuliittimet eivät ole alttiita tärinälle, jota säiliötä täytettäessä aiheutuu. Lämmitysöljyn kuljettajat on ohjeistettu niin, ettei sakaraliittimillä varustettuihin kohteisiin enää toimiteta öljyä 1.7.2018 jälkeen.