Tilaa lämmitysöljyä kätevästi netistä

Hyppää suoraan mukavuusalueelle ja tilaa laadukkaat lämmitysöljyt St1:ltä tällä lomakkeella! Voit myös tehdä tilauksen maksuttomasta numerosta 0800 131 031 (24h). Maksa tilaus 1-5 erässä. 

Tilaa lämmitysöljyä kätevästi netistä

Laske lämmitysöljyn hinta ja tee tilaus

Teho Opti Premium

Teho Opti Premium on laadukkain ja käytössä edullisin lämmitysöljymme. Laadukas lisäaineistus puhdistaa järjestelmää ja pitää suuttimet ja palopinnan puhtaana. Lisäaineistus myös parantaa voitelevuutta vähentäen huoltokustannuksia. Öljynkulutus ja päästöt laskevat, kun energian hyötysuhde kasvaa - St1 Teho Opti Premium -lämmitysöljyn käyttö lähes puolittaa CO- ja NOx-päästöt verrattuna tavalliseen lämmityspolttoöljyyn. 

St1 Opti

Valikoimamme monikäyttöisin kevyt ja rikitön polttoöljy St1 Opti sopii niin lämmitysöljyksi kuin käytettäväksi trukeissa ja työkoneissa. St1 Opti -polttoöljyä saa sekä kesä- että talvilaatuisena, ja se täyttää eurooppalaisen EN 590 -standardin vaatimukset.

Talvi- ja kesälaadut

Kesä- ja talvikausille löytyy omat lämmitysöljynsä. Kesä- ja talvilaadut eroavat toisistaan pakkaskestävyydeltään. St1 lämmitysöljyjen talvilaadun pakkaskestävyys on -29 astetta, kun taas kesälaatu ei kestä pakkasta. Tutustu tuotetietoihin täällä

Käteisalennuskortti

Käteisalennuskortilla aina alennusta lämmitysöljystä

Käteisalennuskortin hyödyntäminen lämmitysöljytilausten yhteydessä kannattaa: saat heti etua! Jos sinulta ei löydy vielä korttia, niin käy tilaamassa se kätevästi täältä. Samalla saat lisätietoa maksuttoman Käteisalennuskortin muistakin eduista, kuten polttoaine-sekä HelmiSimpukka -ravintoloiden alennuksista.

Varmista lämmitysöljytoimituksesi myös 1.7. jälkeen

Vanhat sakaraliittimet tulee turvallisuuden takia olla vaihdettuna nykysäädösten mukaiseen nokkavipuliittimeen, niin sanottuun Camlock-liittimeen. Nokkavipuliittimet eivät ole alttiita tärinälle, jota säiliötä täytettäessä aiheutuu. Lämmitysöljyn kuljettajat on ohjeistettu niin, ettei sakaraliittimillä varustettuihin kohteisiin enää toimiteta öljyä 1.7.2018 jälkeen.

arrow-left
Hei, onko sinulla jotain kysyttävää? Avaa chat