Tankkaa sujuvammin ympäri Suomen!

Maksa tankkaukset St1 Way -sovelluksella yli 400 St1-ja Shell-asemalla.

Mobiilitankkaus St1 Way -sovelluksella

Maksa polttoaineostoksesi ja autopesut puhelimella

Lataa maksuton St1 Way -sovellus

St1 Way -sovelluksella maksat tankkaukset kätevästi puhelimellasi yli 400 St1- ja Shell-asemalla. Tankatessasi mobiilisti saat heti alennusta 1 sentin litralta. Parhaat edut ja alennukset saat, kun liität St1 Way -sovellukseen St1 Mastercardin. Kortin hakeminen onnistuu näppärästi sovelluksen kautta.

St1 Mastercard

Ota parhaat edut talteen

Hae St1 Mastercardia

St1 Wayn kautta voit hakea helposti St1 Mastercardia. Sovelluksen avulla saat kortin heti käyttöösi ja pääset kiinni teiden parhaisiin etuihin. Kanta-asiakkaille nyt 2,5 sentin maksutapaetu St1 Mastercardilla maksetuista tankkauksista.

Mobiilitankkaaminen St1 Way -sovelluksella

  1. Lataa St1 Way -mobiilisovellus ja lisää sovellukseen St1 Mastercard tai muu maksukortti
  2. Aja asemalle, pysäköi mittarin viereen ja käynnistä St1 Way -sovellus
  3. Valitse mittari ja aseta tankkauksen enimmäismäärä
  4. Valitse maksutapa
  5. Hyväksy mobiilitankkaus pääsykoodilla tai FaceID:llä. Jos käytät jotain muuta kuin St1 Mastercardia maksamiseen, täytyy sinun tunnistautua oman pankin sovelluksella
  6. Jätä puhelin autoon ja aloita tankkaus
  7. Tankkauksen päätyttyä tankkauksen tiedot ilmestyvät näytölle. Kuitti tallentuu sovellukseen ja voit myös tallentaa kuitin kuvana.

Autopesujen ostaminen sovelluksella

Voiko puhelimella pestä auton? No, melkein! Seuraa Appiukon esimerkkiä ja osta autopesut kätevästi St1 Way -sovelluksella.

 

 

Näin lisäät St1 Mastercardin Apple Payhin

Saat St1 Mastercardin käyttöösi vain muutamassa minuutissa hakemuksen tekemisestä ja Apple Paylla pääset maksamaan vähintään yhtä nopeasti videon ohjeita seuraamalla.

 

 

Puhdas energia ei ole yhden tekemää.

Lataa St1 Way

Ryhdy puhtaan energian tekijäksi

Ilmastonmuutosta ei hillitä puheilla, vaan siihen tarvitaan tekoja ja tekijöitä. Me St1:llä investoimme puhtaamman energian luomiseen, tekoihin, joilla on suuri vaikutus. Muutos parempaan ei kuitenkaan ole yhden tekemää. St1 Way -sovellusta käyttämällä sinäkin olet puhtaan energian tekijä. Kun asioit meillä, tuet samalla ilmastotekojamme.

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

St1 Way -sovelluksen ehdot