Helppoa maksamista St1 Way -sovelluksella

Sovelluksessa haet sinua lähimmän huoltoaseman, tankkaat autosi mobiilisti, ostat autopesut sekä haet St1 Mastercardia. 

Lataa St1 Way sovellus!

Kokeile uutta tapaa tankata ja ostaa autopesuja

Helppoa maksamista

St1 Way -sovellus mahdollistaa polttoaineostokset matkapuhelimella ilman käteistä tai kortteja. Auton tankkaaminen matkapuhelimella on helppoa ja nopeaa! Automaatilla ei enää tarvitse palella, sillä St1 Way -sovelluksella maksat polttonesteostoksesi mukavasti autostasi käsin, ja sovelluksesta näet tankkauskuittisi. Tankatessasi mobiilisti saat heti alennusta 1 sentin litralta. 

Sovelluksella voit myös ostaa nopeasti ja helposti Perfect-autopesuja sekä autopesupaketteja. Uudistetut pesukoodit toimivat kaikilla Perfect-pesuasemilla. Enää ei tarvitse jonottaa aseman kassalla tai pesujonossa, voit vain ajaa seuraavalle pesuasemalle. St1 Way -sovellus myös navigoi haluamallesi asemalle ja näyttää lähimmät St1- ja Shell-asemat palveluineen. 

 

Hae St1 Mastercardia ja ota käyttöön wallet-sovellus

St1 Wayn kautta voit hakea St1 Financen tarjoamaa St1 Maksupalvelua, tililuottoa ja siihen liitettyä St1 Mastercardia. Sovelluksen avulla seuraat helposti maksutapahtumiasi ja pääset katsomaan kuittejasi sekä St1 Mastercard -maksukorttisi tietoja. Lue lisää St1 Maksupalvelusta.

St1 Way -sovellus tukee Apple Walletia ja Apple Pay -mobiilimaksamista. Voit tallettaa St1 Mastercard -maksukorttisi Apple Walletiin, mikä mahdollistaa Apple Pay -mobiilimaksamisen. Apple Paylla vahvistat maksusi nopeasti ja turvallisesti sormenjälkitunnistuksella. Voit käyttää Apple Payta maksaessasi tankkausta tai ostaessasi autopesua St1 Way -sovelluksessa. Lue lisää mobiilimaksamisesta.

St1 Way -sovellus

Helppoa maksamista

Lataa ilmainen St1 Way -sovellus

St1 Way -sovelluksella voit maksaa tankkauksen kätevästi puhelimella, ostaa autopesut helposti ja nopeasti mobiilisti sekä etsiä lähimmän asemasi. St1 Way -sovellus käy St1- ja Shell-asemilla. Sovelluksen kautta voi myös hakea St1 Mastercardia.

St1 Way -sovellus on ilmainen ja on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Sovellus löytyy tällä hetkellä suomenkielisenä, englanninkielisenä ja ruotsinkielisenä. St1 Way -sovellus toimii seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: iOS 11 (iPhone 5S tai uudempi) ja Android 6.0 tai uudempi.

Mobiilitankkaaminen St1 Way -sovelluksella

  1. Lataa St1 Way -mobiilisovellus ja lisää sovellukseen St1 Mastercard tai muu maksukortti
  2. Aja asemalle, pysäköi mittarin viereen ja käynnistä St1 Way -sovellus
  3. Valitse mittari ja aseta tankkauksen enimmäismäärä
  4. Hyväksy mobiilitankkaus pääsykoodilla tai Apple Paylla
  5. Aloita tankkaus
  6. Tankkauksen päätyttyä tankkauksen tiedot ilmestyvät näytölle. Kuitti tallentuu sovellukseen ja voit myös tallentaa kuitin kuvana.

Autopesujen ostaminen sovelluksella

Voiko puhelimella pestä auton? No, melkein! Seuraa Appiukon esimerkkiä ja osta autopesut kätevästi St1 Way -sovelluksella.

 

 

Näin lisäät St1 Mastercardin Apple Payhin

Saat St1 Mastercardin käyttöösi vain muutamassa minuutissa hakemuksen tekemisestä ja Apple Paylla pääset maksamaan vähintään yhtä nopeasti videon ohjeita seuraamalla.

 

 

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

St1 Way -sovelluksen ehdot

arrow-left
Hei, onko sinulla jotain kysyttävää? Avaa chat