St1 Way:ssa otetaan käyttöön vahva tunnistautuminen – uusi versio on nyt ladattavissa sovelluskaupoissa

EU:n uuden maksupalveludirektiivin mukainen maksaminen edellyttää jatkossa asiakkaan vahvaa tunnistautumista etämaksamisessa. Tämä koskee myös St1 Way -mobiilisovellusta. Turvallinen ja sujuva maksaminen on meille ensiarvoisen tärkeää, joten tutustuthan seuraaviin maksamiseen liittyviin ohjeisiin huolellisesti.

Mikäli sinulla on sovelluksessa käytössäsi St1 Mastercard, toimi näin:

  1. Päivitä St1 Way -mobiilisovelluksesi sovelluskaupassasi uuteen sovellusversioon (3.5.1).
  2. Maksaessasi ostoksiasi sovellus pyytää sinulta St1 ID:tä vahvaa tunnistautumista varten. Halutessasi voit tehdä tunnistautumisen myös biometrisesti (Touch ID, Face ID, Fingerprint), mikäli olet ottanut biometriikan käyttöösi käyttäjäprofiilissasi. Tämän jälkeen voit tankata tai ostaa autopesun mobiilisovelluksen kautta normaalisti.


Mikäli sinulla on liitettynä jokin muu maksukortti sovellukseen, toimi näin:

  1. Päivitä St1 Way -mobiilisovelluksesi sovelluskaupassasi uuteen sovellusversioon (3.5.1).
  2. Syötä toisen maksukorttisi tiedot sovellukseen uudelleen Omat tiedot -osiossa. Tiedot voit lisätä joko skannaamalla kortin tai syöttämällä kortin tiedot manuaalisesti.
  3. Maksutapahtuman tunnistautumisessa on jatkossa kaksi vaihetta. Maksaessasi ostoksesi mobiilisovellus pyytää sinulta ensin St1 ID:n aloittaessasi ostotapahtuman, ja sitten vahvan tunnistautumisen kortin myöntäneen pankin toimesta. Tämän jälkeen voit tankata tai ostaa autopesun mobiilisovelluksen kautta normaalisti.  
  4. Varmistathan, että sinulla on mobiililaitteessasi käytössäsi oman pankkisi tunnuslukusovellus tai että käytössäsi on jokin muu pankkisi tarjoama tapa tehdä vahva tunnistautuminen.


Mikäli sinulla on kysymyksiä maksamiseen tai sen turvallisuuteen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse st1.way@st1.fi tai puhelimitse 0800 131 031.

arrow-right
Edellinen
Vastuullisuusblogi: Vuosi 2021 - konkreettisia tekoja, lujaa yhteistyötä ja rakkautta

04.01.21

Seuraava
Osalla St1-asemista häiriöitä maksutapahtumien varmennusten peruutuksissa

25.02.21

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki