Käteisalennuskortti

Tee fiksu valinta. Tilaa kanta-asiakaskortti, jolla saat alennusta polttoaineesta heti.

st1 käteisalennuskortti

Tärkeimmät edut

 • Tilaa maksuton kortti helposti verkossa
 • Saat alennusta heti
 • Alennus vaihtelee ajankohdittain ja asemittain
 • Käy Suomessa yli 400 St1- ja Shell-asemalla
 • Myös HelmiSimpukoista vaihtuvat tuote-edut
 • Katso kantisedut täältä
 • Lataa maksuton St1 Way -sovellus Käteisalennuskortin rinnalle

Aina edullisempi polttoaineen hinta yli 400 St1- ja Shell-asemalla Suomessa

Alennuskortti oikeuttaa muuttuvaan asemakohtaiseen alennukseen St1- ja Shell-asemien tolppahinnoista. Polttoaineen hinta on aina edullisempaa kanta-asiakkaille. Varmista edullinen hinta ja hanki maksuton kanta-asiakaskortti - St1 Käteisalennuskortti. Alennuksen polttoaineista saat aina ja heti yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa. Ainoastaan Shell Express -asemat eivät kuulu alennuksen piiriin, eli näillä asemilla bensan hinta on aina tolppahinnan mukainen.

Vaihtuvia etuja asemilta ja HelmiSimpukoista ympäri Suomen

Kanta-asiakkaana saat myös vaihtuvia etuja HelmiSimpukka-ravintoloista ja HelmiSimpukka Express -asemilta. 130 HelmiSimpukka-asemaa palvelee sinua ympäri Suomen! Ajankohtaiset edut löydät tämän sivun yläosasta. 

Logot

 

Haluatko ensimmäisenä tietoa eduista?

Haluatko saada tietoa ajankohtaisista eduista ja tarjouksista, joita saat St1 Käteisalennuskortillasi? Pitämällä tietosi ajan tasalla ja antamalla markkinointiluvan, saat tietoa valtakunnallisista tarjouksista sekä alueesi eduista ja tapahtumista. Mikäli et ole vielä rekisteröinyt St1 Käteisalennuskorttiasi, voit tehdä sen Omilla sivuilla. Jos sinulla ei ole vielä korttia, voit tilata sen myös verkkosivuiltamme

Ohjeet käyttöön

Miten Käteisalennuskortti toimii?

Käytä Käteisalennuskorttia automaatissa tai esitä se myymälän kassalla ennen maksusuoritustasi, jolloin polttonesteen hinta on sinulle aina edullisempi. 

Käyttäminen:

 1. Syötä Käteisalennuskortti automaattiin ennen maksukorttiasi tai seteleitä. Ruudulle ilmestyy teksti “etukortti tunnistettu” ja Käteisalennuskortti tulee automaatista ulos.
 2. Syötä maksukorttisi tai seteli maksuautomaattiin ja toimi normaalisti ohjeiden mukaan. Siirry tämän jälkeen tankkaamaan.
 3. Automaatilla tankatessasi näet alennetun litrahinnan mittarin hintanäytöstä. Myymälässä maksaessasi näet alennetun hinnan kuitistasi.

  Huomioithan, että ulkomaalaisilla luottokorteilla maksaessa ei saa käteisalennusta. Tällaisia kortteja ovat esimerkiksi Norwegian luottokortti ja American Express.
placeholderi

Tilaa ja rekisteröi korttisi

Kun tilaat tai rekisteröit kortin, siirryt verkkokauppaamme luomaan asiakastilin. Asiakastilillä pääset tilaamaan Käteisalennuskortin ja hallinnoimaan Käteisalennuskorttisi tietoja.

Käteisalennuskortti-asiakkaana kuulet ennakkoon lähiasemiesi kampanjapäivistä, jolloin tarjolla on edullisen polttoaineen lisäksi muita rahanarvoisia etuja. Pidä siis yhteystietosi ajan tasalla!

Puhdas energia ei ole yhden tekemää.

Puhdas energia ei ole yhden tekemää.

Muutos parempaan tehdään yhdessä.

Me investoimme puhtaamman energian luomiseen, tekoihin, joilla on suuri vaikutus. Muutos parempaan ei ole koskaan yhden tekemää. Siihen tarvitaan meitä kaikkia – sinua ja minua. Liity puhtaan energian tekijöiden joukkoon!