Shell Card Private

Maksuton polttoainekortti Suomeen ja Ruotsiin

shell card private

Tärkeimmät edut

  • Monipuolinen ja turvallinen maksuväline autoilijalle
  • Käy maksuvälineenä Shell- ja St1-asemilla Suomessa ja Ruotsissa
  • Maksuton kortti e-laskulla

Hanki PIN-koodisi nyt

Parannamme korttimaksamisen turvallisuutta. Jatkossa Shell Card Private -kortilla maksetaan kaikki ostot kassalla sekä polttoainemittarilla PIN-koodia käyttäen. Varmistathan, että sinulla on korttisi PIN-koodi tiedossasi.

Jos sinulla ei ole PIN-koodia tai tarvitset uuden, saat sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@shellcard.fi tai soittamalla numeroon 0800 199 899. Sisällytäthän sähköpostiviestiisi joko asiakasnumerosi tai korttisi neljä viimeistä numeroa. Älä kuitenkaan lisää sähköpostiin koko korttinumeroasi tai muita henkilökohtaisia tietoja.

Kirjaudu sisään Omat sivut -palveluun

Mikäli sinulla on Shell Card Private -kortti, voit hallinnoida korttitietojasi Omat sivut -palvelusta. Lisätietoja saat asiakaspalvelusta numerosta 0800 199 899 tai sähköpostilla info@shellcard.fi

Omat sivut -palvelusta voit ostotapahtumiesi seurannan lisäksi mm. tilata itsellesi PIN-koodin unohtuneen tilalle tai uuden kortin vaurioituneen tilalle. Tarvittaessa voit myös sulkea kortin tätä kautta.

Lisätietoa löydät myös nettisivujemme usein kysytyt kysymykset”-osiosta.

Emme myönnä enää uusia Shell Card Private –kortteja, joten mikäli etsit uutta itsellesi uutta polttoainekorttia, suosittelemme St1 Mastercardia, jota voit hakea verkosta tai St1 Way -sovelluksen kautta. St1:n kanta-asiakkaana tankkaat St1 Mastercardilla edullisemmin ja saat aina parasta maksutapaetua jokaiselta litralta. St1 Way -sovelluksella voit hakea St1 Mastercardia, maksaa tankkauksen kätevästi puhelimella sekä ostaa autopesuja.

St1 Mastercard

Hae St1 Mastercardia

Parhaat edut kanta-asiakkaille

St1:n kanta-asiakkaana saat St1 Mastercardilla maksutapaetua jokaiselta litralta. Etu vaihtelee ajankohdan mukaan. Katso ajankohtainen maksutapaetu kanta-asiakassivuilta. Liity kanta-asiakkaaksi vaikka heti ja hae St1 Mastercardia verkossa tai St1 Way -sovelluksessa.

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

Lataa ehdot