Shell Card Private

Maksuton polttoainekortti Suomeen ja Ruotsiin

shell card private

Tärkeimmät edut

  • Monipuolinen ja turvallinen maksuväline autoilijalle
  • Käy maksuvälineenä Shell- ja St1-asemilla Suomessa ja Ruotsissa
  • Maksuton kortti e-laskulla

Shell Card Private -kortti loppuu 31.10.2023

Yksityisasiakkaille suunnatut Shell Card Private -kortit lakkautetaan lokakuun lopussa. Tämä tarkoittaa sitä, että kortin viimeinen käyttöpäivä on 31.10.2023. Voit käyttää korttiasi normaalisti tuohon päiväykseen asti.

Lisätietoa kortin lopetukseen liittyen löydät koostamaltamme kysymyksiä ja vastauksia -sivulta. Kaikki Shell Card Private -asiakkaat saavat myös kirjeitse lisätietoa muutoksesta.

Mikäli haluat jatkossa polttoainealennuksen tankkauksista, suosittelemme St1 Käteisalennuskorttia. Lue lisää täältä.

Hanki PIN-koodisi nyt

Parannamme korttimaksamisen turvallisuutta. Jatkossa Shell Card Private -kortilla maksetaan kaikki ostot kassalla sekä polttoainemittarilla PIN-koodia käyttäen. Varmistathan, että sinulla on korttisi PIN-koodi tiedossasi.

Jos sinulla ei ole PIN-koodia tai tarvitset uuden, saat sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@shellcard.fi tai soittamalla numeroon 0800 199 899. Sisällytäthän sähköpostiviestiisi joko asiakasnumerosi tai korttisi neljä viimeistä numeroa. Älä kuitenkaan lisää sähköpostiin koko korttinumeroasi tai muita henkilökohtaisia tietoja.

Kirjaudu sisään Omat sivut -palveluun

Mikäli sinulla on Shell Card Private -kortti, voit hallinnoida korttitietojasi Omat sivut -palvelusta. Lisätietoja saat asiakaspalvelusta numerosta 0800 199 899 tai sähköpostilla info@shellcard.fi

Omat sivut -palvelusta voit ostotapahtumiesi seurannan lisäksi mm. tilata itsellesi PIN-koodin unohtuneen tilalle tai uuden kortin vaurioituneen tilalle. Tarvittaessa voit myös sulkea kortin tätä kautta.

Lisätietoa löydät myös nettisivujemme usein kysytyt kysymykset”-osiosta.

Emme myönnä enää uusia Shell Card Private –kortteja. Mikäli etsit itsellesi korttia, jolla saa kattavat edut St1- ja Shell-asemien laajasta verkostosta, suosittelemme St1 Käteisalennuskorttia. Huomioithan sen, että kyseessä ei ole maksukortti.

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

Lataa ehdot