St1 Visa

Kansainvälinen kortti, jolla alennusta polttoaineista St1- ja Shell-asemilla, myös muualla. 

Visa

Tärkeimmät edut

  • Monipuolinen ja turvallinen maksuväline autoilijalle
  • Etua joka litralta St1- ja Shell-asemilla
  • Jopa 40 päivää korotonta maksuaikaa
  • Turvallista maksamista

Asiakaspalvelu ja uusien korttien hakeminen

Mikäli sinulla on St1 Visa:

Voit hallinnoida korttitietojasi ja näet korttitapahtumat Oma tili -palvelusta. Lisätietoja saat asiakaspalvelusta numerosta 010 7735 716 (asiakaspalvelu ja laskutus) tai sähköpostilla st1@ikano.fi

Emme enää myönnä uusia St1 Visa -kortteja:

St1 Visa -kortin myynti on lopetettu 8/2022. Mikäli etsinnässä on uusi kansainvälisesti toimiva luotto- tai maksuaikakortti, joka palkitsee autoilijaa parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme St1 Mastercardia. Voit hakea sitä joko St1 Way -sovelluksen kautta tai nettisivuiltamme.

St1:n kanta-asiakkaana tankkaat St1 Mastercardilla edullisemmin ja saat aina parasta maksutapaetua jokaiselta litralta. St1 Way -sovelluksella voit hakea St1 Mastercardia, maksaa tankkauksen kätevästi puhelimella sekä ostaa autopesut heti netistä.

Käsi pitelee St1 Mastercardia

Hae St1 Mastercardia

Parhaat edut kanta-asiakkaille

St1:n kanta-asiakkaana saat St1 Mastercardilla maksutapaetua jokaiselta litralta. Etu vaihtelee ajankohdan mukaan. Katso ajankohtainen maksutapaetu kanta-asiakassivuilta. Liity kanta-asiakkaaksi vaikka heti ja hae St1 Mastercardia St1 Way -sovelluksessa.

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti.