Shell Card Private

Maksuton polttoainekortti Suomeen ja Ruotsiin

shell card private

Tärkeimmät edut

  • Monipuolinen ja turvallinen maksuväline autoilijalle
  • Käy maksuvälineenä Shell- ja St1-asemilla Suomessa ja Ruotsissa
  • Maksuton kortti e-laskulla

Shell Card Private -korttien toiminta on loppunut 1.11.2023

Yksityisasiakkaille suunnattujen Shell Card Private -korttien viimeinen käyttöpäivä oli 31.10.2023.

Lisätietoa kortin lopetukseen liittyen löydät koostamaltamme kysymyksiä ja vastauksia -sivulta. Kaikki Shell Card Private -asiakkaat ovat saaneet myös kirjeitse lisätietoa muutoksesta.

Mikäli haluat jatkossa polttoainealennuksen tankkauksista, suosittelemme St1 Käteisalennuskorttia. Lue lisää täältä.

Kirjaudu sisään Omat sivut -palveluun

Mikäli sinulla on Shell Card Private -kortti, voit hallinnoida korttitietojasi Omat sivut -palvelusta. Lisätietoja saat asiakaspalvelusta numerosta 0800 199 899 tai sähköpostilla info@shellcard.fi

Omat sivut -palvelusta voit seurata ostotapahtumiasi. Palvelu on käytössä vielä vuoden 2023 loppuun asti. Lisätietoa löydät myös nettisivujemme usein kysytyt kysymykset”-osiosta.

Emme myönnä enää uusia Shell Card Private –kortteja. Mikäli etsit itsellesi korttia, jolla saa kattavat edut St1- ja Shell-asemien laajasta verkostosta, suosittelemme St1 Käteisalennuskorttia. Huomioithan sen, että kyseessä ei ole maksukortti.

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

Lataa ehdot