Palvelumme

St1- ja Shell huoltoasemat palvelevat sinua ympäri Suomen. Verkostomme yli 400 asemaa tarjoavat palveluita kuljettajan ja auton hyvinvointiin.

Huoltoasemat palvelevat sinua ympäri Suomen.

Verkostomme yli 400 asemaa tarjoavat palveluita kuljettajan ja auton hyvinvointiin. Laadukkaiden polttonesteiden lisäksi asemilta löydät autollesi kattavan autotarvikevalikoiman, autonpesupalvelut itsepalvelupesusta huippulaatuisiin autonpesuohjelmiin, AdBlue sekä peräkärryjen vuokraus. Useilla asemilla autoiluun liittyvissä asioissa Sinua palvelee ammattitaitoiset Palvelumestarimme. Kahvioissamme tarjoamme laadukasta, tavallista parempaa kahvia. Kahvin kanssa tarjolla on tuoreita makeita ja suolasia herkkuja. Isompaan nälkään suosittelemme pikaruokatuotteitamme ja HelmiSimpukka ravintoloiden maistuvaa ruokalistaa. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin tästä.

Perfect-pesuohjelmat

Perfect pesut voit ostaa Shell-asemilta, St1 Way -sovelluksella tai netistä.

HelmiSimpukka

Tervetuloa nauttimaan teiden parasta ruokaa hyvällä palvelulla höystettynä!

Itsepalvelukassa

Maksaminen on helppoa ja nopeaa.

St1 Way -sovellus

Maksa tankkauksesi omasta autostasi matkapuhelimella. 

Polttonesteet

Lue lisää laadukkaista bensiini- ja dieselpolttoainestamme sekä muista polttonesteistämme

Peräkärryn vuokraus

Asemiltamme voit vuokrata myös peräkärryn. Hyödynnä asemahakua ja vuokraa peräkärry. 

St1 ja Shell -asemiltamme voit nyt nostaa käteistä rahaa

Kaikilta palvelevilta St1 ja Shell -asemiltamme voit nostaa käteistä rahaa kassalta ostoksen yhteydessä, mikäli maksukortissasi on tämä toiminnallisuus. Käteisnoston maksimisumma on 50 euroa. Emme veloita käteisen nostopalvelusta palvelumaksua. Pankki päättää, veloittaako se nostotapahtumista kortinhaltijaa. Palvelevat St1 ja Shell -asemamme löydät Asemahausta.