MPÖ Plus

Vallankumouksellinen moottoripolttoöljy työkoneiden dieselmoottoreille. Tee tilaus puhelimitse maksuttomasta numerosta 0800 131 031. 

Markkinoiden ensimmäinen työkonediesel

Lisäaineistettu vallankumouksellinen moottoripolttoöljy, MPÖ Plus, on erityisesti työkoneiden dieselmoottoreille suunniteltu polttoaine. MPÖ Plus palaa puhtaammin, säästää kustannuksissa ja vähentää päästöjä. Edullisemman veron vuoksi MPÖ Plus ei sovellu tieliikennekäyttöön.

Voit tehdä tilauksesi puhelimitse maksuttomasta numerosta 0800 131 031. Mikäli olit tilaamassa lämmitysöljyä, voit tehdä sen täällä.

Hyvä yritysasiakas, voit tehdä moottoripolttoöljytilauksen kätevästi myös uuden St1 Yritysportaalin kautta.

Velvoitteet ja standardit

Velvoitteet ja standardit

Tutustu polttonesteiden laatuvaatimuksiin, biovelvoitteeseen sekä verotukseen.

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Tiedätkö, miten polttonesteitä tulee kuljettaa tai varastoida? Entä miten toimia, jos polttonestettä joutuu silmiin tai iholle taikka tuotetta on hengitetty?

Jalostus

Jalostus

Tutustu polttonesteiden jalostusprosessin neljään eri vaiheeseen: raakaöljyn suolanpoisto, tislaus, rikinpoisto ja lisäaineistus. 

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

Käyttöturva- ja tuotetiedotteet sekä sopimusehdot

Täältä löydät kootusti tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet, tuotetiedotteet sekä sopimusehdot.