Moottoripolttoöljy

Tutustu moottoripolttoöljyihimme

Polttoöljyn huippuluokan lisäaineistus puhdistaa sekä pitää moottorin suuttimet ja palotilat puhtaana. Näin moottori toimii aina täydellä tehokapasiteetilla. Moottoripolttoöljyä voidaan käyttää sekä moottorissa että lämmityksessä.
Tilauksen voit tehdä puhelimitse maksuttomasta numerosta 0800 131 031.

Lue lisää

Moottoripolttoöljyistämme

Moottoripolttoöljyä voidaan käyttää sekä moottorissa että lämmityksessä. Tutustu moottoripolttoöljyihimme ja niiden ominaisuuksiin. Tee tilaus maksuttomasta numerosta 0800 131 031. 

St1 MPÖ Plus

MPÖ Plus

MPÖ Plus on vaativaan työkonekäyttöön tehty moottoripolttoöljy. Se on kuin kotonaan armottomissa ja kovaa vääntöä edellyttävissä olosuhteissa. Premium-lisäaineistus puhdistaa ja pitää moottoreiden suuttimet ja palotilat puhtaana. Lisätehot ja toimintavarmuus sujuvoittavat työntekoa ja ehkäisevät tarpeettomia seisokkeja. Kun vaadit moottoripolttoöljyltäsi puhdasta suorituskykyä, valintasi on MPÖ Plus.
 

Tietoa moottoripolttoöljystä

Velvoitteet ja standardit

Velvoitteet ja standardit

Tutustu polttonesteiden laatuvaatimuksiin, biovelvoitteeseen sekä verotukseen.

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Tiedätkö, miten polttonesteitä tulee kuljettaa tai varastoida? Entä miten toimia, jos polttonestettä joutuu silmiin tai iholle taikka tuotetta on hengitetty?

Jalostus

Jalostus

Tutustu polttonesteiden jalostusprosessin neljään eri vaiheeseen: raakaöljyn suolanpoisto, tislaus, rikinpoisto ja lisäaineistus.